Asigurarea autovehiculelor pentru avarii - Asigurarea obligatorie de raspundere civila auto

Trimisa la data: 2010-08-03
Materia: Economie
Pagini: 111
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristian_Z
Lucrare de licenta despre Asigurarea autovehiculelor pentru avarii - Asigurarea obligatorie de raspundere civila auto
Protectia riscului se constituie, astfel, intr-o marfa specifica (un serviciu), care se vinde si se cumpara ca orice alta marfa pe o piata specifica, numita "piata asigurarilor", parte a pietei serviciilor financiare.

Asigurarile pot fi definite drept " raporturi economice, in forma baneasca, avand drept scop transferul unor riscuri intre asigurati - persoane fizice si juridice - si asiguratori - persoane juridice - raporturi prin care se constituie si se utilizeaza, pe baze mutuale, fondul de asigurare, cu mod de formare si cu destinatii specifice fiecarei ramuri de asigurare (bunuri, persoane, raspundere civila).

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Asigurarea autovehiculelor pentru avarii - Asigurarea obligatorie de raspundere civila auto

Cuprins

Capitolul I Coordonate teoretice privind asigurarile...........3

Capitolul II Prezentarea societatii de asigurare-reasigurare S.C. Omniasig S.A. si a sucursalei Iasi a acesteia..........17

Capitolul III Asigurarea obligatorie de raspundere civila auto si asigurarea autovehiculelor pentru avarii (auto casco).......31

Capitolul IV Analiza veniturilor din prime si a platilor de despagubiri la asigurarea obligatorie de raspundere civila auto si asigurarea autovehiculelor pentru avarii (auto casco) la sucursala Iasi a Omniasig S.A.............61

Capitolul V Eficienta asigurarilor obligatorii de raspundere civila auto si asigurarilor de autovehicule pentru avarii (auto casco) la sucursala Omniasig S.A. Iasi..........89

Capitolul VI Concluzii si propuneri...........106

Bibliografie............110

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Asigurarea autovehiculelor pentru avarii - Asigurarea obligatorie de raspundere civila auto". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.