Asigurarea de persoane la o societate de asigurari

Trimisa la data: 2010-09-18
Materia: Economie
Pagini: 132
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Mariana_Pa
Lucrare de licenta despre Asigurarea de persoane la o societate de asigurari
Punerea in executare a Legii 32/2000, supravegherea si controlul respectarii dispozitiilor ei revin Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor in scopul apararii drepturilor Asiguratilor si al promovarii activitatii de asigurare in Romania.Structura organizatorica si de personal a Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, atributiile de conducere si control ale personalului sau se stabilesc prin regulamentele de ordine interioara adoptate de Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor. Membrii Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor sunt numiti de Parlament in sedinta comuna a celor doua camere la propunerea Comisiilor reunite pentru buget, finante si banci ale Senatului si Camerei Deputatilor.

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor are in structura sa personal de specialitate compus din economisti, juristi, experti contabili, actuari, statiscieni, matematicieni, informaticieni.Atributiile Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor:elaboreaza sau avizeaza proiectele de acte normative care privesc domeniul asigurarilor sau care au implicatii asupra acestuia;supravegheaza situatia financiara a Asiguratorilor in vederea protejarii Asiguratilor;articipa in calitate de membru la asociatiile internationale ale autoritatilor de supraveghere in asigurari si reprezinta

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Asigurarea de persoane la o societate de asigurari

Lucrare de licenta despre Asigurarea de persoane la o societate de asigurari
Cuprins

Introducere................................3

Capitolul I. Caracterizarea generala a asigurarilor de persoane.......................4

Capitolul II. Asigurarile de persoane..........................39

Capitolul III. Studiu de caz la societatea "Allianz-Tiriac Asigurari" S.A..........................................65

Concluzii............................................129

Bibliografie...................................131


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Asigurarea de persoane la o societate de asigurari". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.