Asigurarea de raspundere civila auto - Allianz Tiriac Asigurari

Trimisa la data: 2009-09-03
Materia: Economie
Pagini: 77
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: florentina
Anual accidentele de autovehicule produc mii de victime. Conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, viteza excesivă, nerespectarea distanţelor regulamentare, adormirea la volan, duc la accidentarea unui număr mare de pietoni sau persoane din autovehicule.

Asigurarea auto este cea mai căutată formă de asigurare, deoarece bunul (autovehiculul) este supus cel mai mult riscului de avariere. Asigurarea RCA ne acoperă atunci când vine vorba să plătim pagubele produse de noi unei terţe persoane, de acest lucru ocupându-se asigurătorul.

În această lucrare voi încerca să abordez subiectul „Asigurarea de răspundere civilă auto” atât din punct de vedere teoretic, cât şi printr-un studiu de caz. Pentru început voi insista pe lucrurile generale care privesc acest tip de asigurare, enumerând elementele care intră intră în alcătuirea ei, clasificări, prevederi, norme legale şi condiţii.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Asigurarea de raspundere civila auto - Allianz Tiriac Asigurari

Scurt istoric............4
Introducere..............7

Capitolul 1. Piaţa asigurărilor în general şi produsele S.C. ALLIANZ-ŢIRIAC ASIGURĂRI S.A
1.1.Piaţa asigurărilor din Romania..................9
1.2.Prezentarea S.C. Allianz-Ţiriac Asigurări S.A şi poziţia sa pe piaţa asigurărilor...........32

Capitolul 2. Asigurarea de răspundere civilă auto
2.1. Conceptul de asigurare RCA........................38
2.2.Asigurătorul în cazul asigurării RCA...............41
2.3.Contractul de asigurare............................41
2.4.Prevederi şi norme care alcătuiesc asigurarea de răspundere civilă auto........42

Capitolul 3.Analiza financiară a SC ALLIANZ ŢIRIAC ASIGURĂRI S.A.....54
Studiu de caz.................63

Concluzii ÅŸi aprecierii ...........68
Bibliografie.......................77

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Asigurarea de raspundere civila auto - Allianz Tiriac Asigurari ". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.