Asigurarea facultativa de avarii si furt a autovehiculelor la o societate de profil

Trimisa la data: 2010-05-27
Materia: Drept
Pagini: 78
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Corina_Z
Lucrare de licenta despre Asigurarea facultativa de avarii si furt a autovehiculelor la o societate de profil
Asigurarea s-a nascut din nevoia de protectie a omului in fata unor pericole si pentru gasirea solutiilor adecvate de prevenire sau inlaturare a lor.Inca din antichitate istoria consemneaza actiuni de solidarizare a oamenilor in fata unor evenimente nedorite, dar greu de controlat sau de prevenit, actiuni concretizate in forme simple de asociere.

Cel mai vechi document scris, cunoscut pana acum despre asigurari dateaza de circa 6500 de ani. Mestesugarii taietori de piatra din Egiptul de Jos au constituit un fond de intrajutorare, format anticipat, prin contributia tuturor, pentru acoperirea pagubelor provocate de diverse nenorociri ce loveau membrii colectivitatii.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Asigurarea facultativa de avarii si furt a autovehiculelor la o societate de profil

Cuprins


Capitolul I. Notiuni generale privind asigurarile...........3

Capitolul II. Prezentarea SC Asigurarea romaneasca "Asirom" SA.........15

Capitolul III. Asigurarea facultativa de avarii si furt a autovehiculelor...........24

Capitolul IV.Studiu de caz.........64

Capitolul V. Indicatori de eficienta si concluzii........68

Bibliografie..........80
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Asigurarea facultativa de avarii si furt a autovehiculelor la o societate de profil". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.