Asigurarea profitului si performantelor economice superioare prin strategiile de marketing si management

Trimisa la data: 2010-06-30
Materia: Economie
Pagini: 57
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristina_P
Lucrare de licenta despre Asigurarea profitului si performantelor economice superioare prin strategiile de marketing si management
Dotarea flotei nationale cu nave intr-un ritm mai sustinut si amenajarea porturilor cu utilaje si echipamente corespunzatoare au devenit obiective de prima importanta in transporturile din Romania.Decalajul tot mai accentuat intre necesitatile si posibilitatile existente a facut ca efortul valutar pentru inchirierea de nave sa fie inca considerabil.

Trebuie avut in vedere ca una din problemele importante este modul in care urmeaza sa fie prezentate in diferite porturi ale lumii interesele navelor, in primul rand economice si apoi nationale (ale pavilionului) - cu ocazia costarii acestora, guvernate de o serie de legi si norme de drept maritim.Existenta posibilitatilor de procurare din porturile straine a tuturor celor necesare continuarii voiajelor unor nave aflate la distante mari de porturile nationale ale propriului pavilion, este o mare conditie ce se cere indeplinita pentru dezvoltarea transporturilor maritime, conform cu cerintele impuse de intensificarea schimburilor de marfuri.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Asigurarea profitului si performantelor economice superioare prin strategiile de marketing si management

Cuprins


Capitolul I Rolul serviciilor acordate navelor straine in porturile romanesti............3

Capitolul II Marketingul si managementul aplicat in transportul maritim si activitatile portuare............8

Capitolul III Activitatea de agenturare si brokeraj...........13

Capitolul IV Metode si tehnici gestionare de aprovizionare in porturile romanesti............36

Capitolul V Reparatii la nave in porturile romanesti........40

Capitolul VI Managementul activitatilor de pilotaj, remorcaj si salvare maritima...............43

Capitolul VII Concluzii si propuneri...........55

Bibliografie.............56

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Asigurarea profitului si performantelor economice superioare prin strategiile de marketing si management". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.