Asigurarea profitului si performantelor economice superioare prin strategiile de marketing si management

Trimisa la data: 2010-06-30 Materia: Economie Pagini: 57 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Cristina_P
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Asigurarea profitului si performantelor economice superioare prin strategiile de marketing si management
Dotarea flotei nationale cu nave intr-un ritm mai sustinut si amenajarea porturilor cu utilaje si echipamente corespunzatoare au devenit obiective de prima importanta in transporturile din Romania.Decalajul tot mai accentuat intre necesitatile si posibilitatile existente a facut ca efortul valutar pentru inchirierea de nave sa fie inca considerabil.

Trebuie avut in vedere ca una din problemele importante este modul in care urmeaza sa fie prezentate in diferite porturi ale lumii interesele navelor, in primul rand economice si apoi nationale (ale pavilionului) - cu ocazia costarii acestora, guvernate de o serie de legi si norme de drept maritim.Existenta posibilitatilor de procurare din porturile straine a tuturor celor necesare continuarii voiajelor unor nave aflate la distante mari de porturile nationale ale propriului pavilion, este o mare conditie ce se cere indeplinita pentru dezvoltarea transporturilor maritime, conform cu cerintele impuse de intensificarea schimburilor de marfuri.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Asigurarea profitului si performantelor economice superioare prin strategiile de marketing si management

Cuprins


Capitolul I Rolul serviciilor acordate navelor straine in porturile romanesti............3

Capitolul II Marketingul si managementul aplicat in transportul maritim si activitatile portuare............8

Capitolul III Activitatea de agenturare si brokeraj...........13

Capitolul IV Metode si tehnici gestionare de aprovizionare in porturile romanesti............36

Capitolul V Reparatii la nave in porturile romanesti........40

Capitolul VI Managementul activitatilor de pilotaj, remorcaj si salvare maritima...............43

Capitolul VII Concluzii si propuneri...........55

Bibliografie.............56
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Asigurarea profitului si performantelor economice superioare prin strategiile de marketing si management". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.