Asigurarea resurselor unui agent economic din constructii

Trimisa la data: 2010-11-09
Materia: Constructii
Pagini: 83
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Monica_Al
Lucrare de licenta despre Asigurarea resurselor unui agent economic din constructii
In ceea ce priveste pasivul, ca fenomen pozitiv, poate fi marcata sporirea capitalului propriu. Dar, in contrapondere se inregistreaza o majorare a datoriilor totale, ceea ce confirma afirmatia referitoare la solvabilitate.Data fiind situatia firmei, in activitatea practica se impune detalierea analizei in functie de scopul urmarit.Astfel pentru conducerea firmei, obiectivul principal trebuie sa - l constituie valorificarea corespunzatoare a elementelor patrimoniale (reducerea stocurilor de produse finite, accelerarea procesului de incasare a datoriilor de la diferitii clienti) in vederea creari disponibilitatilor banesti, necesare achitari diferitelor datorii (datorii neachitate in 1999 sunt de 44.640.916).

O solutie de achitare a datoriilor este de a apela la noi credite, care prin nivelul dobanzii pot sa afecteze in continuare situatia financiara a firmei.Privita la un moment dat, o asemenea stare financiara nu este alarmanta, dar in perspectiva trebuie avut in vedere faptul ca datoriile trebuie achitate in perioada urmatoare, ceea ce implica disponibilitati banesti suplimentare.Marimea si valoarea indicatorilor, arata ca firma din punct de vedere al solvabilitatii se afla la limita inferioara a acceptabilitatii. In perioada urmatoare trebuie sa se faca eforturi pentru asigurarea disponibilitatilor necesare onorarii obligatiilor pecuniare.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Asigurarea resurselor unui agent economic din constructii

Lucrare de licenta despre Asigurarea resurselor unui agent economic din constructii
Cuprins

Capitolul I. Prezentarea generala a societatii comerciale............3
I.1 Caracteristici tipologice ale firmei....................... 3
I.2 Situatia economico-financiara a firmei.......................6

Capitolul II. Analiza diagnostic generala........................28
II.1 Analiza, diagnostic de specialitate privind materialele, furnizorul de materiale..............................28
II.2 Reducerea cheltuielilor materiale.......................41
II.3 Analiza cheltuielilor materiale......................61
II.4 Analiza situatiei generale a cheltuielilor materiale.............35
II.5 Analiza diagnostic de specialitate privind resursele umane.......68

Capitolul III. Aprovizionarea cu resurse......................75

Capitolul IV. Analiza propunerilor de aprovizionare cu resurse, calculul eficientei economice a aplicarii propunerilor............77
IV.1 Analiza reflectarii utilizarii resurselor materiale in principalii indicatori economico- financiari............................77

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Asigurarea resurselor unui agent economic din constructii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.