Asigurarea si reasigurarea societatilor pe baza raportului anual

Trimisa la data: 2009-09-04
Materia: Economie
Pagini: 53
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Nicoleta_Ni
Lucrare de licenta despre Asigurarea si reasigurarea societatilor pe baza raportului anual
Volumul capitalui social subscis pe total societati de asigurare la 31.12.1999 era in valore de 1.011.269 milioane lei.
Raportat la numarul de societati de asigurare nivelul capitalului social a suferit modificari negative fata de anul 1991, cand a fost promulgata Legea nr. 47 privin autorizarea, organizarea si functionarea societatilor comerciale din domeniul asigurarilor, cauza fiind deprecierea monedei natioanle fata de alte monede convertibile.

Limita minima a capitalului social subscris (25 miloane pentru o categorie de asigurari) a ramas nemodificata din anul 1991 ( de la publicarea Legii nr. 47/1991) pana la data de 10.04.2000 cand a intrat in vigoare Legea nr. 32/2000 privind societatile de asigurare si supravegherea asigurarilor, ceea ce a condus la o diminuare ( si pentru acest an ) a nivelului real al acesteia. Pentru eliminarea acestui aspect negativ, O.S.A.A.R. a propus actualizarea nivelului minim al capitalui social prin noua Lege privind societatile de asigurare si supravegherea asigurarilor, inca din luna martie a anului 1997.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Asigurarea si reasigurarea societatilor pe baza raportului anual

Cuprins

Capitolul I. Caracteristici tipologice a O.S.A.A.R......................3
1.1 Legislatie........................................3
1.2 Obiectul de activitate.......................................3
1.3 Structura personalului (executie, conducere, executiv, etc.)........................................4
1.4 Cooperare s relatii cu alte firme..............................5

Capitolul II. Introducere raport anual..............................6

Capitolul III. Analiza activitatii de asigurare si reasigurare a societatilor pe baza raportului anual 1999............................ 7
3.1 Autorizarea consitutirii societatilor de asigurare si reasigurare......................................8
3.2 Avizarea elementelor de calcul tarifelor prime la asigurarile de viata.................................................14
3.3 Avizarea modificarilor actelor constitutive ale societatilor din domeniul asigurarilor.........................................15

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Asigurarea si reasigurarea societatilor pe baza raportului anual". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.