Asigurari de bunuri

Trimisa la data: 2013-07-06 Materia: Finante-Banci Pagini: 75 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: isciucmirela
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Asigurari de bunuri
Cota tarifara reprezinta prima de asigurare stabilita pentru o unitate monetara suma asigurata, pe o perioada de un an sau pentru sub-perioade anuale (trimestrial, semestrial, lunar). Uneori cota tarifara poate fi exprimata in suma fixa pe o unitate de bun asigurat.Tariful de asigurare este compus din sistemul cotelor tarifare, fiind diferentiat in cazul asigurarilor prin efectul legii fata de cele facultative, sau in cazul asigurarilor de bunuri fata de cele de persoane sau raspundere civila.

Prima bruta reprezinta obligatia efectiva de plata a asiguratului fata de asigurator, costul protectiei prin asigurare si se compune din doua elemente: prima neta si adaosul de prima.Prima neta este destinata constituirii fondului de asigurare din care se platesc despagubirile sau sumele asigurate atunci cand se produce evenimentul asigurat. Constituie baza platii despagubirilor. Adaosul de prima este destinat acoperirii diverselor cheltuieli administrative, constituirii unor fonduri de rezerva si pentru asigurarea profitului asiguratorului.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Asigurari de bunuri

Cuprins

Capitolul I. Elemente tehnice ale asigurarilor...............................................3
1.1. Obiectul asigurarii........................................8

Capitolul II. Prezentarea societatii de asigurari Omniasig privind conditiile de asigurare Garant Summum................................9
2.1. Definitii si interpretari.....................................9
2.2. Inceputul si sfarsitul asigurarii, raspunderea Omniasig Vienna Insurance Group.............................................26
2.3. Legislatie..........................................41

Capitolul III. Asigurarea locuintelor Garant Summum............................................42
3.1. Etape care trebuie parcurse pentru subscriere.........................................42
3.2. Elemente privind anexele politei...................................57
3.3. Procedura de cotare............................................61

Concluzii.............................................72

Bibliografie.................................................73
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Asigurari de bunuri". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.