Asigurari de viata pe exemplul societatii BT asigurari

Trimisa la data: 2008-12-02
Materia: Finante-Banci
Pagini: 41
Comentarii: 3 (citeste)
Autor: remusf
Lucrare de licenta despre Asigurari de viata pe exemplul societatii BT asigurari
In conceptia autoritatilor de reglementare ale Uniunii Europene, dezvoltarea pietei sectorului serviciilor financiare este o sursa a cresterii economice si o modalitate de aparitie a noi locuri de munca.

Si cum dezvoltarea serviciilor financiare, in perspectiva, intr-o piata unica, nu poate fi conceputa ca proces nereglementat si nesupravegheat, adoptarea unor indicatori de performanta fiind specifica fiecarei categorii de astfel de servicii, pentru industria asigurarilor, un astfel de indicator este marja de solvabilitate.

Pentru o mai buna protectie a intereselor posesorilor de polite de asigurare, la sfârsitul lunii octombrie 2000, Comisia Europeana a adoptat doua directive pentru modificarea marjelor de solvabilitate obligatorii, pentru societatile care practica asigurari de viata si alte asigurari decât cele de viata. Prin documentele adoptate, modificarile aduse Directivei 79/267/EEC, respectiv Directivei 73/239/EEC capata putere de lege.

Prevederile privind modificarile marjelor de solvabilitate obligatorii pentru societatile de asigurari intra in vigoare in fiecare stat membru la 18 luni de la data publicarii in Jurnalul Oficial al UE.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Asigurari de viata pe exemplul societatii BT asigurari

Lucrare de licenta despre Asigurari de viata pe exemplul societatii BT asigurari
Introducere......2

CAPITOLUL I - Pozitia societatii BT Asigurari pe piata Romaneasca de asigurari........4
1.1 Pozitia societatii BT Asigurari pe piata Romaneasca de asigurari........4
1.2 Marja de solvabilitate la asigurarile de viata..........6
Anexa..............12

CAPITOLUL II - Studiu de caz, concluzii ÅŸi metode de inbunatatire..........13
2.1 Studiu de caz...............13
2.2 Metode de inbunatatire......36
2.3 Concluzii...................38

Bibliografie..........41

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Asigurari de viata pe exemplul societatii BT asigurari". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii
  • perfecta , chiar e de folos lucrarea , o recomand

    euu | 2008-12-03 09:17:00
  • f bine structurat ! 10

    om_bun | 2008-12-03 09:38:00
  • as dori sa stiu la ce facultati a fost folosita....

    sss | 2009-02-05 20:31:00
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.