Asigurarile de raspundere civila obligatorie

Trimisa la data: 2010-11-09
Materia: Administratie Publica
Pagini: 80
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Maria_Cu
Lucrare de licenta despre Asigurarile de raspundere civila obligatorie
Asigurarea pasagerilor, asigurarea de accidente a persoanelor legal transportate in autovehicul etc.Prin toate aceste asigurari se acopera o gama diversa de riscuri. Ca si in celelalte tipuri de asigurari, exista anumite practici comune tuturor asiguratorilor, dar fiecare dintre ele are anumite particularitati privind tipurile de riscuri-asigurabile si excluse-subscriere etc.Este foarte important de mentionat faptul ca asigurarile maritime sunt cele care au influentat toate asigurarile de transport si ca toate conditiile de asigurare a marfurilor si mijlocului de transport sunt o preluare a practicilor acestor asigurari.

In mod similar, riscurile pentru care se acorda protectie reprezinta o adaptare a riscurilor acoperite prin asigurarea maritima, a caror producere genereaza acelasi tip de pagube materiale, vatamari sau raspunderi. Prin conditiile generale de asigurare se acopera o gama larga de riscuri (toate riscurile sau riscuri numite). Riscurile speciale sunt asigurabile separat, contra platii unor prime de asigurare aditionale.Asigurarile de raspundere fata de terti in asigurarea de aviatie se pot incheia la sumele declarate de asigurat pentru pasageri, bagaje si pentru marfurile transportate, precum si pentru terti, in limitele prevazute de conventiile internationale, legislatiile nationale si acordurile incheiate de asigurat cu partenerii sai.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Asigurarile de raspundere civila obligatorie

Lucrare de licenta despre Asigurarile de raspundere civila obligatorie
Cuprins

Capitolul I. Consideratii generale privind asigurarea de transport rutier si de aviatie............................3

Capitolul II. Asigurarea autovehiculelor si aeronavelor.........................16

Capitolul III. Asigurarea de raspundere civila..........................30

Capitolul IV. Prezentarea categoriilor de asigurari in practica societatii Allianz-Tiriac Asigurari S.A.....................................46

Capitolul V. Concluzii si propuneri............................74

Bibliografie...................................78Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Asigurarile de raspundere civila obligatorie". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.