Asigurarile de viata

Trimisa la data: 2010-08-13
Materia: Finante-Banci
Pagini: 49
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ion_C
Lucrare de licenta despre Asigurarile de viata
Intr-un mediu economic si social aflat in permanenta schimbare, cum este cel al Romaniei, extinderea serviciilor in sectorul financiar urmeaza un trend ascendent firesc si chiar foarte necesar. Compania a fost fondata in 1994, sub numele de SAR Transilvania, spre a raspunde necesitatilor de asigurare ale tuturor categoriilor de clienti, de la marile companii industriale pana la persoanele individuale. Compania este membra a Grupului Financiar Banca Transilvania care activeaza in domeniile bancar, de investitii, leasing si al valorilor mobiliare.

In anul 2004 compania isi schimba numele in BT Asigurari Transilvania, pentru a sublinia apartenenta la grupul financiar. Fiind o societate mixta pe actiuni, BT Asigurari are in randul actionarilor o banca moderna, in continua crestere: Banca Transilvania detinand 79,88% din actiuni, alaturi de care sunt actionarii: SIF Banat Crisana cu 10% din actiuni, persoane fizice din Romania si din strainatate cu 10,12% din actiuni. Sediul central al companiei este in Cluj-Napoca, al doilea centru financiar al tarii. Luna noiembrie 1994 a marcat inceputul activitatii cu un capital de 200 milioane lei.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Asigurarile de viata

Cuprins

Introducere...............................................3

Capitolul I. Pozitia societatii BT Asigurari pe piata Romaneasca de asigurari................................5
1.1 Pozitia societatii BT Asigurari pe piata Romaneasca de asigurari...................5
1.2 Marja de solvabilitate la asigurarile de viata............................................8

Capitolul II. Studiu de caz, ..concluzii si metode de inbunatatire............................16
2.1 Studiu de caz.........................................16
2.2 Metode de inbunatatire............................43
2.3 Concluzii........................................45

Bibliografie..............................................48

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Asigurarile de viata". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.