Asigurarile in comertul international

Trimisa la data: 2010-08-15
Materia: Economie
Pagini: 156
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Daniel_R
Lucrare de licenta despre Asigurarile in comertul international
Productia bunurilor materiale a constituit dintotdeauna baza existentei si dezvoltarii societatii omenesti. Ca proces permanent si neintrerupt (oamenii nu pot sa produca, dupa cum nu pot inceta sa consume) productia de bunuri materiale presupune in mod necersar si obiectiv raporturi permanente de interconditionare intre om si natura prin intermediul carora aumite obiecte sunt desprinse din mediul lor natural si sunt apoi prelucrate in conformitatea cu necesitatile oamenilor.

Desi omul a reusit sa patrunda tot mai adanc tainele naturii, pe masura dezvoltarii stiintei si tehnicii activitatea sa economica, patrimoniul intreprinderilor create de acesta si chiar integritatea sa fizica, existenta sa ca persoana, continua fie amenintate de o multitudine de fenomene ale naturii cum sunt cutremurele, inundatiile, alunecarile de teren, grindina, inghetul, seceta etc.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Asigurarile in comertul international

Cuprins

Capitolul I Considerente generale.......3
1.1. Scurt istoric........3
1.2. Conceptul de asigurare ......5
1.3. Protectia impotriva riscului si nevoia de asigurare......7
1.4. Clasificarea asigurarilor.........9
1.5. Elemente tehnice ale asigurarii.......12
1.6. Functiile asigurarilor.......17

Capitolul II Piata asigurarilor in Romania.......21
2.1. Cadrul legislativ......21
2.2.Conditii de infiintare a societatilor comerciale de asigurari in Romania........24

Capitolul III Forme ale asigurarii in comertul international......27
3.1. Asiguarea riscurilor financiare.......27
3.2. Asigurarea de cautiune.....62
3.3. Asigurarea de fidelitate........65
3.4. Asigurarea riscurilor politice.......65
3.5. Asigurarea marfurilor pe timpul transportului......70

Capitolul IV Studiu de caz..........145

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Asigurarile in comertul international". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.