Aspecte ale analizei - diagnosticului si strategiei de dezvoltare economica si sociala a unei localitati

Trimisa la data: 2010-06-18
Materia: Economie
Pagini: 62
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andra_Bu
Lucrare de licenta despre Aspecte ale analizei - diagnosticului si strategiei de dezvoltare economica si sociala a unei localitati
Spatiul rural in Europa constituie un spatiu peisager pretios, fruct al unei lungi istorii si a carei salvare este o vie preocupare pentru societate. Spatiul rural isi poate indeplini functiile de aprovizionare, de rezidenta si de echilibru din ce in ce mai dorite in societate doar daca el ramine " un spatiu de viata atragator si original fiind dotat cu o buna infrastructura, o agricultura si o silvicultura viabile, conditii locale favorabile activitatii economice neagricole, un mediu intact si cu peisaj ingrijit.

Estomparea spatiului rural ca loc de productie poate sa coincida cu promovarea sa ca bun de consum.In societatea in care fenomenele de consum tind sa devina cele mai semnificative, spatiul rural gaseste o vocatie noua. El permite in acelasi timp un consum de spatiu, bucuria unui mediu si constituirea unui cadru de viata.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Aspecte ale analizei - diagnosticului si strategiei de dezvoltare economica si sociala a unei localitati

Cuprins

Introducere.............3

Capitolul I Dezvoltarea rurala, conceptul de dezvoltare rurala, descentralizare si regionalizare...........5

Capitolul II Metodologia de analiza, diagnoza si strategia de dezvoltare a spatiului rural..............13

Capitolul III Prezentarea comunei Sintimbru............21

Capitolul IV. Analiza dezvoltarii economico - sociale ale comunei Sintimbru............23

Capitolul V. Diagnoza comunei Sintimbru...............45

Capitolul VI Strategia dezvoltarii comunei Sintimbru............48

Capitolul VII Concluzii si recomandari..............59

Bibliografie.................61

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aspecte ale analizei - diagnosticului si strategiei de dezvoltare economica si sociala a unei localitati". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.