Aspecte ale comunicarii in audio vizual

Trimisa la data: 2009-07-24
Materia: Psihologie
Pagini: 52
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cosmin_D
Lucrare de licenta despre Aspecte ale comunicarii in audio vizual
Comunicarea reprezinta una dintre activitatile umane pe care fiecare dintre noi o poate recunoaste, insa putini o pot defini satisfacator. Comunicare este a vorbi cu cineva, comunicare este si televiziunea, raspandirea de informatii, tinuta, critica literara - -si lista poate continua la nesfarsit.

Aceasta este una dintre problemele cu care se confrunta oamenii care o studiaza: putem sa aplicam corect conceptul de "obiect de studiu" la ceva atat de divers si multilateral cum este de fapt comunicarea umana? Exista vreo speranta de a face o conexiune intre, sa zicem, studiul expresiei faciale si critica literara? Ar fi acesta un exercitiu care sa merite macar incercat ?

Indoielile care stau in spatele acestor intrebari pot da nastere unei pareri conform careia comunicarea nu este un subiect, in sensul academic al cuvantului, ci o arie de studii interdisciplinare.Cu toate acestea, se pot defini doua tipuri mari de definitii ale comunicarii. Prima vede comunicarea ca fiind un proces prin care A trimite mesaj lui B, mesaj care are un efect asupra acestuia.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Aspecte ale comunicarii in audio vizual

Lucrare de licenta despre Aspecte ale comunicarii in audio vizual
Cuprins

I. Comunicarea.Definitii posibile........................3

II. Televiziunea si modelele comunicarii.................9

III. Mass - media si televizunea ........................16

3.1 Scurta istorie a televiziunii .......................16
3.2 Tipuri de canale de televiziune......................19

IV. Functiile televiziunii................................22

V. Efectele informarii prin televiziune...................27

Audio-vizualul si productia de televiziune................34

Televiziunea - sistem de productie complex................34
Principii si tehnici fundamentale.........................36
Metode de masurare a audientei............................39
Televiziunea, tehnologia si viata cotidiana...............42

Studiu de caz : analiza emisiunii,, In vizita la noi acasa...........44

Concluzii...........................50

Bibliografie........................51

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aspecte ale comunicarii in audio vizual". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.