Aspecte ale contabilitatii factorului de munca

Trimisa la data: 2010-08-08
Materia: Contabilitate
Pagini: 76
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Costi_S
Lucrare de licenta despre Aspecte ale contabilitatii factorului de munca
Linia tehnologica de fabricatie din cadrul celor trei divizii ale structurii de productie beneficiaza de nivele tehnologice medii cu posibilitati de adaptare la cerintele superioare, privind produsele si metodele de fabricare prin actiuni proprii.

In ultimii doi ani intreprinderea promoveaza o strategie realista de adaptare a programului de fabricatie la cererea pietei. An de an au fost introduse noi grupe de produse: radiatoare auto, sobe electrice, boilere de 15 si 65 litri etc.Lansarea in fabricatie a unei game mai mari de produse a impus si aplicat o serie de masuri de reproiectare a productiei, liniilor tehnologice de realizare a acestora.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Aspecte ale contabilitatii factorului de munca

Lucrare de licenta despre Aspecte ale contabilitatii factorului de munca
Cuprins

Capitolul I.Prezentarea societatii comerciale "Iaica" SA............3


Capitolul II. Gestiunea resurselor umane, componenta a managementului firmei..................22

Capitolul III. Contabilitatea drepturilor de personal............32

Capitolul IV. Analiza drepturilor de personal..............59

Concluzii si propuneri.............73

Bibliografie.................76

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aspecte ale contabilitatii factorului de munca". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.