Aspecte ale empatiei si creativitatii in comunicare

Trimisa la data: 2010-06-02
Materia: Sociologie
Pagini: 50
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexandru_F
Lucrare de licenta despre Aspecte ale empatiei si creativitatii in comunicare
In viata unei organizatii, a unui grup, in activitatea profesionala, conflictele sunt inevitabile. Acestea apar in mod natural in momentul in care oamenii incep sa interactioneze. Conflictele pot aduce mari prejudicii productivitatii dar pot fi sinonime cu dinamismul si progresul.

Sursele de conflict dintr-o organizatie nu pot fi eliminate, dar managerul trebuie sa fie in masura sa identifice aceste surse, sa inteleaga natura lor, pentru ca apoi, avand in vedere atat obiectivele organizatiei, cat si ale individului, sa poata actiona in vederea reducerii efectelor negative si a folosirii efectelor pozitive, in situatiile care au drept obiectiv concilierea unor puncte de vedere opuse, forma specifica de comunicare folosita este negocierea.Negocierea este procesul de comunicare care are ca scop atingerea unei intelegeri. Cele doua parti actioneaza impreuna pentru a reduce diferentele dintre ele. Daca negocierea nu rezolva conflictul se recurge la mediere.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Aspecte ale empatiei si creativitatii in comunicare

Lucrare de licenta despre Aspecte ale empatiei si creativitatii in comunicare
Cuprins

Capitolul I Societatea comunicationala - o societate moderna
1.1 - Evolutia si dezvoltarea comunicarii in societate............5
1.2- Spatiul public si impactul noilor tehnologii de comunicare........7

Capitolul II Comunicarea empatica
2.1 Principiile comunicarii empatice in organizatie si in societatea moderna.................10
Ascultarea empatica si rolul sau in comportamentul uman............14
2.3-Implicatiile empatice la nivelul comunicarii si conducerii.....19

Capitolul III Rolul empatiei in dezvoltarea comunicarii empatice
3.1 Principiile comunicarii empatice in firma..............29
3.2 Comunicarea empatica- un instrument al puterii.........34
3.3 Noi modalitati de comunicare. Claritatea comunicarii..........37
3.4 Implicarea personalului in comunicarea empatica................40

Concluzii...............48

Bibliografie............50

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aspecte ale empatiei si creativitatii in comunicare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.