Aspecte ale gestionarii crizei mediatice. Studiu privind managementul crizei

Trimisa la data: 2010-09-29
Materia: Sociologie
Pagini: 83
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Emil_L
Lucrare de licenta despre Aspecte ale gestionarii crizei mediatice. Studiu privind managementul crizei
Criza de dezvoltare apare in conditiile existentei unor procese specifice care se dezvolta in interiorul unui anumit mod de procesare a informatiei sociale care genereaza din interior solutii alternative la solutiile traditionale. Conflictul apare intre vechiul tip si noul tip de gestionare sociala. Apar probleme sociale care nu mai pot fi rezolvate in limitele solutiilor existente, impunandu-se afirmarea unor forte sociale care sa construiasca solutii alternative.

Crizele de dezvoltare apar la nivelul organizatiilor in situatiile in care modalitatile de procesare a informatiilor nu mai pot sa solutioneze situatii generate de noile capacitati informationale mai performante care se dezvolta in interiorul acestora si in organizarea sociala din care face parte organizatia. Atata timp cat oamenii nu detin capacitati informationale care sa-i ajute sa proiecteze reorganizarea organizatiilor, aceasta se va produce prin criza de dezvoltare.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Aspecte ale gestionarii crizei mediatice. Studiu privind managementul crizei

Lucrare de licenta despre Aspecte ale gestionarii crizei mediatice. Studiu privind managementul crizei
Cuprins

Capitolul I Introducere...................4

Capitolul II Concept, definitii si tipuri de crize..........7
1.Conceptul de criza. Definitii..........7
2.Tipuri de crize.......................11

Capitolul III Managementul crizei............18
1.Originea si efectele crizelor................18
2.Tipuri de management al crizelor.............22
3.Comunicarea de criza.........................27
4.Planul de comunicare in caz de criza.........38
5.Strategii ale comunicarii de criza...........45

Capitolul IV Criza mediatica.............51

Capitolul V Studiu de caz................67

Concluzii........................72

Bibliografie.....................81

Anexe...................83

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aspecte ale gestionarii crizei mediatice. Studiu privind managementul crizei". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.