Aspecte ale metodelor reologice electrice si mecanice

Trimisa la data: 2010-08-10
Materia: Politehnica
Pagini: 100
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: AnaMaria_B
Lucrare de licenta despre Aspecte ale metodelor reologice electrice si mecanice
Fluidele opun rezistente mici la deformare, iar fortele de frecare interne ce iau nastere in timpul curgerii diminueaza viteza de deformare. Sub actiunea unei forte, viteza de deformare a fluidelor creste pana se stabileste echilibrul cu forta de frecare dupa care viteza de deformare ramane constanta.
Solidele sub actiunea solicitarilor (pana la o anumita limita) se pot deforma pana la atingerea echilibrului intre fortele externe si cele interne, iar dupa indepartarea fortelor deformatia se anuleaza. Aceasta proprietate se numeste elasticitate.
Proprietatea fluidelor de a opune rezistenta la schimbarea ireversibila a pozitiei elementelor de volume constituente si de a disipa energia mecanica sub forma de caldura se numeste vascozitate. Deci corpurile poseda doua proprietati intrinseci fundamentale: elasticitatea si vascozitatea.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Aspecte ale metodelor reologice electrice si mecanice

Lucrare de licenta despre Aspecte ale metodelor reologice electrice si mecanice
Cuprins

Capitolul I Introducere in reologie..............3

Capitolul II Fluide vascoase cu comportare nenewtoniana..........31

Capitolul III Modele reologice mecanice si electrice.............48

Capitolul IV Aplicatii ale reologiei in domeniul curgerii fluidelor.................57

Bibliografie..............99

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aspecte ale metodelor reologice electrice si mecanice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.