Aspecte ale proiectarii activitatii didactico - educative

Trimisa la data: 2010-06-28
Materia: Sociologie
Pagini: 137
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ileana_D
Lucrare de licenta despre Aspecte ale proiectarii activitatii didactico - educative
Spiritul Timpului, al transformarilor din societatea umana impune o racordare a procesului educational la acest spirit. Deoarece o mare parte a educatiei individului uman, in prima parte a dezvoltarii individuale, se realizeaza si se dobandeste in scoala, devine fireasca stabilirea unui program. Programul explicit formulat, conceput si realizat de specialisti se adreseaza in aceeasi masura elevilor cat si celor care trebuie sa-l promoveze.

Ca urmare, pregatirea si perfectionarea personalului didactic in pas cu evolutia societatii apartine starii fiziologice, normale, din punct de vedere profesional. Cultura generala a educatorului, cultura de specialitate si cultura profesionala proprie carierei didactice, ar trebui sa se imbine armonios si sa participe consistent la reusita profesionala; practica pedagogica, colectivul alaturi de care evoluezi profesional, sustinerea familiei, toate acestea si inca cateva aspecte duc la implinire profesionala (ceea ce nu este putin lucru).

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Aspecte ale proiectarii activitatii didactico - educative

Cuprins


I. Introducere..............4

II. Pledoarie pentru calitatea educatiei..........6

III. Obiectul de invatamant stiintele naturii.....9

IV. Proiectarea activitatii didactico-educative..........21

V. Mijloacele de invatamant - resursele materiale ce vorbesc mai bine decat noi...........65

VI. Educatia ecologica (ambientala, eco-civica)...........74

VII. Invitati...........97

VIII. In loc de incheiere. sa radem de animale. oare? ..........125

IX. Biblografie.......136

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aspecte ale proiectarii activitatii didactico - educative". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.