Aspecte ale proiectarii unei conducte tehnologice de diametrul mare cu optimizarea sistemelor de rezemare

Trimisa la data: 2010-05-23
Materia: Politehnica
Pagini: 101
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Horia_H
Lucrare de licenta despre Aspecte ale proiectarii unei conducte tehnologice de diametrul mare cu optimizarea sistemelor de rezemare
Alegerea materialelor elementelor unui sistem de conducte se face in prezent cu oarecare usurinta ca urmare a normelor stabilite de societatile de inginerie si a standardelor, in special din S.U.A., Germania, dar si din tara noastra. La mediile vehiculate prin conducte, gama presiunilor de lucru variaza de la vacuum pana la sute de barr-i, iar temperaturile de la -80ºC pana la 700ºC.

In alcatuirea constructiva a sistemelor de conducte pentru conditiile de operare la temperaturi ridicate, inclusiv in conditii de fluaj, cat si pentru asigurarea rezistentei necesare la coroziune, se folosesc oteluri aliate, oteluri inoxidabile si oteluri neferoase.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Aspecte ale proiectarii unei conducte tehnologice de diametrul mare cu optimizarea sistemelor de rezemare

Cuprins


Introducere...........3

Capitolul I Prezentarea din punct de vedere tehnologic a unei conducte de diametru mare.......4

Capitolul II Calculul mecanic de dimensionare si verificare al elementelor componente ale conductei.......5

Capitolul III Analiza principalelor tipuri de suporturi utilizate la rezemarea conductelor.........23

Capitolul IV Calculul de optimizare al pasului de rezemare al conductei de diametru mare.........54

Capitolul V Studiul comportarii suporturilor cu frecare redusa la conductele de diametru mare.......59

Capitolul VI Calculul solicitarilor ce apar in suporturile cu frecare redusa utilizate la conductele de diametru mare......65

Capitolul VII Elemente tehnologice pentru realizarea izolatiei termice.........72

Capitolul VIII Optimizarea sub aspectul costurilor si timpilor de realizare pentru conducta de diametru mare......75

Capitolul IX Norme tehnice de securitate a muncii si de prevenire si stingere a incendiilor.....92

Concluzii.........95

Bibliografie...........98

Anexe

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aspecte ale proiectarii unei conducte tehnologice de diametrul mare cu optimizarea sistemelor de rezemare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.