Aspecte ale proiectarii unei instalatii de imobilizare a peroxidazei din hrean in alcool polivinilic

Trimisa la data: 2010-03-17
Materia: Agronomie
Pagini: 163
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexandru_F
Lucrare de licenta despre Aspecte ale proiectarii unei instalatii de imobilizare a peroxidazei din hrean in alcool polivinilic
Metode de legare incrucisata a enzimelor in scopul imobilizarii lor
Si in acest caz imobilizarea enzimelor se realizeaza prin formarea de legaturi covalente dar lipseste suportul, enzimele legindu-se covalent una de alta. Imobilizarea se realizeaza in acest caz prin intermediul reactivilor bifunctionali sau prin intermediul reactivilor multifunctionali. in aceasta calitate de reactiv bifunctional a fost utilizata glutaraldehida, cand legarea covalenta se realizeaza prin intermediul bazelor Schift.

Prin folosirea in acelasi scop a derivatilor izocianati, legarea se realizeaza prin legaturi peptidice. Bis-diazobenzidina realizeaza imobilizarea enzimelor cand se foloseste ca reactiv de N,N'-polimetilen-bis-maleimida. Daca se foloseste ca reactiv de legare incrucisata N,N'-polimetilen-bis-iodacetamina, imobilizarea enzimelor se realizeaza prin alchilare. Enzimele participa la formarea legaturilor covalente prin intermediul gruparilor epsilo-amino ale resturilor de lisina, gruparilor fenol ale resturilor de tirozina, gruparilor tiol nemodificate ale resturilor de cisteina si gruparilor imidazol ale resturilor de histidina.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Aspecte ale proiectarii unei instalatii de imobilizare a peroxidazei din hrean in alcool polivinilic

Cuprins

Capitolul I. Tema proiectului.............3

Capitolul II. Studiu de literatura..........7

Capitolul III. Studii preliminare...........61

Capitolul IV. Proiectarea tehnologica.......67

Capitolul V. Proiectare de detaliu..........78

Capitolul VI Proiectare de montaj...........144

Capitolul VII Aspecte ecologice si de protectia mediului.........145

Capitolul VIII Elemente de calcul economic...........146

Capitolul IX.Partea experimentala............149

Concluzii.............151

Bibliografie...........160

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aspecte ale proiectarii unei instalatii de imobilizare a peroxidazei din hrean in alcool polivinilic". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.