Aspecte ale roboticii de precizie - Studiu asupra maini mecanice cu mecanism cu cama

Trimisa la data: 2010-06-08
Materia: Politehnica
Pagini: 96
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ileana_Da
Lucrare de licenta despre Aspecte ale roboticii de precizie - Studiu asupra maini mecanice cu mecanism cu cama
O alta abordare privind restructurarea industriei accentueaza asupra necesitatii asigurarii controlului extern judicios al intreprinderilor prin constituirea unor holdinguri financiare carora sa le revina sarcina realizarii privatizarii si in portofoliu lor de active.

Aceasta abordare este justificata fata de cea anterioara prin aceea ca durata mare a procesului de privatizare ingreuneaza desfasurarea unor demersuri concludente pe termen scurt, revitalizarea industriei, capacitatea mare de expertiza a acestor holdinguri creeaza premisele unei radiografieri exacte a intreprinderilor, precum si posibilitatea folosirii veniturilor care provin din privatizari pentru restructurari.O limita insemnata a acestui model o reprezinta faptul ca in practica apar mari greutati in ceea ce priveste schimbarea rapida a formei de proprietate.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Aspecte ale roboticii de precizie - Studiu asupra maini mecanice cu mecanism cu cama

Cuprins

Capitolul I Importanta si necesitatea adoptarii unor strategii de restructurare si modernizare..........3

Capitolul II. Definirea conceptului si cuprinsului unei strategii de restructurare a unei intreprinderi........6

Capitolul III. Prezentarea generala a societatii comerciale IOR.....17

Capitolul IV Analiza diagnostic a societatii comerciale IOR..........31

Capitolul V Propuneri privind strategia de restructurare la societatea comerciala IOR.......71

Capitolul VI Eficienta economica a aplicarii strategiei de restructurare..........87

Capitolul VII Concluzii...........93

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aspecte ale roboticii de precizie - Studiu asupra maini mecanice cu mecanism cu cama". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.