Aspecte ale structurilor organizatorice de management

Trimisa la data: 2010-07-25
Materia: Management
Pagini: 87
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Mihai_D
Lucrare de licenta despre Aspecte ale structurilor organizatorice de management
Cuprins

Capitolul I Rolul si importanta managementului in societatea moderna......................5

Capitolul II Consideratii generale cu privire la functiile managementului................8

Capitolul III Functia manageriala de organizare si impactul ei asupra succesului intreprinderii.....11

Capitolul IV Organizarea procesuala in cadrul functiilor manageriale ale organizatiei..............17

Capitolul V Organizarea structurala - componenta a procesului de organizare a intreprinderii................24

Capitolul VI Schimbarea structurii organizatorice la nivelul intreprinderii.................47

Capitolul VII Prezentarea generala a S.C. Aerostar S.A. Bacau..........53

Capitolul VIII Organizarea activitatii S.C. Aerostar S.A............72

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Aspecte ale structurilor organizatorice de management

Lucrare de licenta despre Aspecte ale structurilor organizatorice de management
In plan politico – juridic rolul managerilor este de a adopta asa numitul menagement al evenimentelor. Acesta reprezinta un proces de identificare, evaluare si raspuns la problemele importante din domeniul social – politic ce apar spontan. Scopul menagementului problemelor este dublu: de a minimiza surprizele prin semnalizarea la timp a oportunitatilor si primejdiilor potentiale ale mediului si de a da raspunsuri la problemele particulare.

Raspunsurile se pot da in trei moduria; activ, neutral si proactiv.
Rolul managerilor in plan politico – juridic este subliniat de consecintele juridice le au erorile de decizie in acest domeniu, deoarece pentru incalcarea legii de catre o firma este facut rasponzator managerul acesteia.

Rolul managerilor in plan economic are cea mai mare importanta dintre toate rolurile indeplinite de manageri. Rolul managerului consta in stbilirea strategiilor evolutiei firmei, in monitorizarea performantelor acesteia potrivit strategiilor fixate si reglarea curenta, functie de conditiile de mediu, asigurand un profit din care sa se poata efectua retehnologizarea si investitiile pentru dezvoltare.

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aspecte ale structurilor organizatorice de management". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.