Aspecte ale studiului aliajelor metalo - plastice

Trimisa la data: 2010-07-31
Materia: Politehnica
Pagini: 101
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Amalia_Ho
Lucrare de licenta despre Aspecte ale studiului aliajelor metalo - plastice
Obtinerea machetei se realizeaza prin mai multe metode:tehnica ce utilizeaza folia de ceara calibrata: din folia de ceara ca-librata de 0,30 mm se sectioneaza o banda dreptunghiulara care este infasurata in jurul bontului. Extremitatile sunt lipite, formandu-se un cilindru (inel). La nivelul zonei cervicale, inelul este adaptat intim pe bont, prin modelare si prin picurare de ceara cervicala. Forma caracteristica a fetelor laterale (vestibulara, orala, meziala si distala) este obtinuta prin modelarea peretilor inelului cu ajutorul unui fuloar dinspre interior spre exterior.

Fata ocluzala se realizea-za in doua moduri:se aplica o rondela de ceara calibrata si se solidarizeaza prin lipire. Pe aceasta rondela se picura ceara si se modeleaza fata ocluzala;ceara este picurata si modelata direct pe fata ocluzala a bontului.Tehnica racirii gradate: se izoleaza bontul la nivelul coroanei care se introduce in ceara pentru inlay, topita intr-o lingura de laborator sau in baile de ceara ale unor aparate speciale, precum Hotty al firmei Renfert sau Ceradip al firmei Bego.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Aspecte ale studiului aliajelor metalo - plastice

Cuprins

I.Introducere................3

II.ii. Metode de realizare a capelor metalo-ceramice..............6

III.ii.1 Metoda clasica.............6

IV.ii.2 Galvanizarea................8

V.ii.3 Sinterizarea.................11

VI.ii.4 Ambutisarea.................14

VII.ii.5 Electroeroziunea...........16

VIII.iii. Aliaje pentru tehnologia metalo-ceramica.............19

IX.iii.1 Clasificare................19

X.iii.2 Proprietati................46

XI.iii.3 Sisteme modern............56

XII.iv. Mase de ambalat specifice aliajelor utilizate in tehnologia metalo-ceramica...............62

XIII.iv.1Mase de ambalat pe baza de silicate.......62

XIV.iv.2 Mase de ambalat pentru titan..............68

XV.v. Turnarea, prelucrarea si conditionarea scheletelor metalice

XVI.v.1 Turnarea..............80

XVII.v.2 Turnarea titanului............82

XVIII.v.3 Defecte de turnare...........84

XIX.vi. Concluzii................92

Bibliografie.................97

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aspecte ale studiului aliajelor metalo - plastice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.