Aspecte clinico - evolutive si ale lichidului rahidian in afectarea sistemului nervos central

Trimisa la data: 2010-08-24
Materia: Medicina
Pagini: 71
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gabriel_C
Lucrare de licenta despre Aspecte clinico - evolutive si ale lichidului rahidian in afectarea sistemului nervos central
Genomul viral este constituit dintr-o singura specie de ARN sau ADN. Greutatea moleculara variaza intre 1,6 si 160 x 106 daltoni, iar capacitatea de codificare corespunde la un numar intre 3 si 160 citroni. Continutul in GiǩC poate varia intre 35-75%, ceea ce indica o diversitate mult mai pronuntata intre virusuri decat in cadrul altor grupari taxonomice.

In plus, in cursul replicarii virale se pot produce incorporari eronate de nucleotizi, ceea ce determina aparitia de variante, uneori cu semnificatie clinica. Frecventa incorporarilor gresite este mai ampla cu circa doua ordine de marime la virusurile ARN. De notat, ca in genomul viral exista regiuni inalt conservate si regiuni variabile, ceea ce asigura pe de o parte pastrarea identitatii fiecarei familii, gen sau specie virala, pe de alta parte variabilitatea continua si adaptarea la factorii presori ai selectiei naturale.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul pl─âtitor de venituri ├«mputernice┼čte pe Administratorul Site-ului s─â calculeze, s─â re┼úin─â ┼či s─â vireze la bugetul de stat, ├«n numele ┼či pe seama sa, taxele, impozitele ┼či contribu┼úiile sociale datorate ├«n leg─âtur─â cu veniturile din proprietate intelectual─â realizate de utilizatorul cedent, ├«n conformitate cu dispozi┼úiile legale ├«n materie ├«n vigoare.

Lucrare de licenta despre Aspecte clinico - evolutive si ale lichidului rahidian in afectarea sistemului nervos central

Cuprins


Introducere..........3

Capitolul I.Generalitati despre virusuri.......5

Capitolul II. Infectia urliana...........13

Capitolul III.Aspectele clinice ale infectiei urliene.........19

Capitolul IV.Afectarea sistemului nervos central in infectia urliana.........29

Capitolul V. Partea speciala..........32

Concluzii..........69

Bibliografie.........710Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aspecte clinico - evolutive si ale lichidului rahidian in afectarea sistemului nervos central". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.