Aspecte generale cu privire la campaniile de marketing

Trimisa la data: 2010-08-14
Materia: Marketing
Pagini: 85
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Florin_C
Lucrare de licenta despre Aspecte generale cu privire la Campaniile de Marketing
Avand o vechime de aproape un secol aceasta tehnica incepe sa fie deosebit de utila odata cu modificarile tehnologice aparute in lumea comunicarii. La inceput prima generatie de marketing direct era concentrata pe posesia unor liste si transmiterea de direct mail sub forma de scrisori si cataloage catre clientii potentiali. Tehnica de baza o constituia expedierea dintr-o lovitura in scopul apropierii clientilor potentiali de standardul de consumator. A doua generatie de marketing direct utiliza diferite tipuri de actiune in vederea generarii de oportunitati pentru fortele de vanzare, incuAZraja selectarea produselor si alte mijloace de identificare a acestora. ComAZplementar procedeului de direct mail au inceput a fi folosite o varietate de media in vederea transmiterii mesajului.

Recent a avut loc o revolutie in sistemul de dezvoltare a marketingului direct constand in dezvoltarea tehnicilor de individualizare a lumii marketinAZgului. Aceasta se bazeaza pe sisteme profesioniste de interpretare si segAZmentare a pietei ajungand pana acolo incat se poate spune ca in marketingul direct diferenta intre audienta (persoane fizice sau juridice selectionate penAZtru a primi un mesaj promotional - oferta) si clienti potentiali (persoane care sunt identificate ca potentiali cumparatori ai produsului) nu exista, in plus publicitatea si promovarea vanzarii lucreaza in constructia mesajului si sti-mularea raspunsului- Distributia produsului atunci cand producatorul consiAZdera ca este cazul a devenit de asemenea o parte integrata in programul de marketing direct.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Aspecte generale cu privire la campaniile de marketing

Cuprins


Capitolul I Marketingul direct - varful de lance in politica promotionala..........3

Capitolul II Sisteme utilizate in marketingul direct.......14

Capitolul III prezentarea SC Cash-cards SRL..........31

Capitolul IV Metode si tehnici folosite de cash-cards pentru realizarea unei vanzari directe la distanta ........35

Capitolul V Concluzii ...........79

Bibliografie.........83Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aspecte generale cu privire la campaniile de marketing". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.