Aspecte geografice complexe privind mediul intr-un municipiu romanesc

Trimisa la data: 2010-08-19
Materia: Geografie
Pagini: 279
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Anca_Z
Lucrare de licenta despre Aspecte geografice complexe privind mediul intr-un municipiu romanesc
Apele subterane sau libere apartin categoriei a II a, au o scurgere medie lichida de 5litri/s/kmp sau 158m/an.
Pe teritoriul orasului Pitesti au fost determinate doua panze de apa subterana sulfuroasa, cu debit artezian , situate la adancimi cuprinse intre 23-35m si 50-70m.S-au efectuat lucrari pentru valorificarea acestor ape, prin construirea unor fantani.Fantanile arteziene din Pitesti, cu apa usor mineralizata (sulfatata) isi au sursa in straturile freatice.

Cele mai importante surse sunt pe strazile C-tin Brancoveanu, Nicolae Balcescu.La Pitesti se remarca o regiune lipsita de strate acvifere permanente si , de debite importante, alimentarea cu apa putandu-se face local, prin puturi sapate la adancimi de 50-200m, cu debite reduse ce variaza intre 0,5-1,0l/s.In zona de contact a dealurilor cu campia, de o parte si de alta a Argesului se fac prezente izvoare care ies la zi dupa o forare de cca 80-100m adancime cu debit de 0,5-2,5l/s.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Aspecte geografice complexe privind mediul intr-un municipiu romanesc

Lucrare de licenta despre Aspecte geografice complexe privind mediul intr-un municipiu romanesc
Cuprins

Introducere...............3

Capitolul I Consideratii generale..............5

Capitolul II Cadrul natural in orasul Pitesti..........12

Capitolul III Consideratii de geografie istorica...........41

Capitolul IV Populatia orasului Pitesti...............51

Capitolul V Fizionomia asezarilor...............82

Capitolul VI Functiile orasului Pitesti.............90

Capitolul VII Probleme edilitar-gospodaresti.........122

Capitolul VIII Calitatea si protectia mediului in orasul Pitesti..................157

Capitolul IX Aspecte metodico-didactice............271

Concluzii si propuneri..............274

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aspecte geografice complexe privind mediul intr-un municipiu romanesc". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.