Aspecte legate de marfa in trafic in cadrul unei societati

Trimisa la data: 2010-07-01
Materia: Economie
Pagini: 51
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Florentina_Lu
Lucrare de licenta despre Aspecte legate de marfa in trafic in cadrul unei societati
Transportul a aparut odata cu societatea omeneasca si s-a dezvoltat in decursul diferitelor oranduiri sociale, avand un rol tot mai important de la o treapta de dezvoltare a societatii la alta.In oranduirile precapitaliste transporturile de marfuri erau strans legate de activitatea de comert.. Caracterul limitat al productiei si circulatiei marfurilor permitea ca proprietarul marfurilor sa efectueze totodata transportul si comercializarea lor (Gh. Anton, Gh.Rositoru;1979).Aparitia capitalismului, marcata de dezvoltarea puternica a fortelor de productie si de adancimea diviziunii sociale a muncii; a determinat si o dezvoltare corespunzatoare a transporturilor, fara de care nu era posibila crearea marilor industrii specifice acestui mod de productie.

Un rol important l-a avut prima mare revolutie tehnica din secolul al XVII-lea, inventarea masinii cu abur, care a facut ca in locul caravanelor de marfuri trase de animale sa apara caile ferate, pe cere circula locomotive puternice cu abur, iar in locul navelor cu panza sa se dezvolte nave maritime si oceanice, puse in miscare de asemenea prin forta aburului. In 1855 are loc constructia primului automobil actionat de un motor cu ardere interna, in 1889 inventare motorului cu ardere interna cu aprindere prin scanteie si in 1906 inventarea primului avion.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Aspecte legate de marfa in trafic in cadrul unei societati

Lucrare de licenta despre Aspecte legate de marfa in trafic in cadrul unei societati
Cuprins

Capitolul I Transporturile auto - prezentare generala...........3

Capitolul II Organizarea transportului de marfuri la S.C. TRANSCONDOR S.A........................12

Capitolul III Optimizarea distantei de transport..............44

Capitolul IV Concluzii si propuneri.........................48

Bibliografie...................51

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aspecte legate de marfa in trafic in cadrul unei societati". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.