Aspecte practice ale analizei calitatii privita ca provocare concurentiala

Trimisa la data: 2010-09-02
Materia: Economie
Pagini: 79
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Flavia_Da
Lucrare de licenta despre Aspecte practice ale analizei calitatii privita ca provocare concurentiala
Cultura organizationla se refera la modul cum se comporta angajatii la locul de munca, asteptrile lor de la intreprindere si de la ceilalti angajati, ceea ce este considerat normal in abordarea activitatilor. Unul dintre cele mai mari obstacole cu care se confrunta societatea este bariera culturala. Desi se asigura instruirea necesara pentru a dezvolta aptitudinile si competentele necesare angajatilor si este efectuata implicarea personalului, dificultatea consta in inertia angajatilor-de la toate nivelurile- de a pastra obisnuintele anterioare.

Avand in vedere mediul de afaceri al intreprinderii, cultura dezvoltata este mereu "orientata spre schimbare", intrucat la oschimbare rapida si continua a mediului, se poate spune ca acesta se afla la un nivel inalt competitv. Cultura organizationala este transmisa, in timp, generatiilor succesive de angajati, prin rituri, ritualuri si deprinderi organizationale, acestea referindu-se la interactiunea dintre membrii organizatiei si relatiile lor cu ceilalti, modul de abordare a mediului, chiar si imbracamintea folosita.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Aspecte practice ale analizei calitatii privita ca provocare concurentiala

Cuprins

Capitolul I Prezentarea generala a SC "Caromet" SA.........3

Capitolul II Notiuni generale referitoare la calitate.........14

Capitolul III Calitatea-sursa de avantaj concurential..........31

Capitolul IV Caromet Caransebes - o provocare in calitate......75


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aspecte practice ale analizei calitatii privita ca provocare concurentiala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.