Aspecte privind contabilitatea stocurilor destinate productiei

Trimisa la data: 2010-04-15 Materia: Contabilitate Pagini: 65 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Corina_Vo
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Aspecte privind contabilitatea stocurilor destinate productiei
Organizarea societatii este specifica sistemului de organizare actual al societatilor comerciale, si este adaptata pentru activitatile specifice. Activitatea de pregatire, programare, normare si urmarire a productiei, control tehnic, salarizare, financiar-contabil sunt organizate in cadrul birourilor. Activitatea de productie se realizeaza in trei ateliere - ansamblare, croitorie, cusut la masina - intretinerea masinilor de cusut realizandu-se de catre mecanici.

Structura personalului pe meserii si functii este in concordanta cu dotarea si structura de productie a societatii. Din totalul de 60 angajati, 50 reprezinta personalul productiv, 10 dintre ei fiind personal administrativ si de specialitate.In functie de programul de productie anual, respectiv lunar, se intocmeste necesarul de aprovizionat, verifica stocurile existente, lanseaza comenzile si intocmeste contractele. Aprovizionarea cu materii prime se face din tara, transportul facandu-se cu mijloace proprii.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Aspecte privind contabilitatea stocurilor destinate productiei

Cuprins

Capitolul I Organizarea contabilitatii stocurilor finite........3
1.Prezentare intreprinderii- mediul economic pentru gestiunea stocurilor de produse finite. Documentele financiar- contabile privind gestiunea stocurilor.............3
2. Metodele de contabilizare a stocurilor.......14
3. Sistemul de conturi privind stocurile de produse finite.........26
4. Prezentarea cazului general privind contabilitatea stocurilor de produse finite..............28
5. Cazuri particulare privind contabilitatea stocurilor de produse finite

Capitolul II Prezentarea informatiilor financiare privind stocurile de produse finite.Degajarea prin analiza a informatiilor
1. Lucrarile contabile, inchiderea exercitiului financiar proprii contabilitatii stocurilor de produse
2. Situatia financiara privind stocurile de produse
3. Analiza financiara privind stocurile de produse. Structuri informationale degajate prin analiza.
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aspecte privind contabilitatea stocurilor destinate productiei". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.