Aspecte privind controlul actelor de comandament militar EU

Trimisa la data: 2010-08-08
Materia: Drept
Pagini: 151
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gabriel_G
Lucrare de licenta despre Aspecte privind controlul actelor de comandament militar EU
Procesele de comanda si control formeaza sistemul de comanda si control pe care comandantul, statul sau major si subordonatii il utilizeaza pentru: planificare; elaborarea ordinelor; conducerea si controlul operatiilor. Comanda operatiei include autoritatea si responsabilitatea comandantului asupra structurilor militare din subordine si are trei componente fundamentale: decizia, conducerea si controlul.

Din punctul de vedere al relatiilor fata de esalonul superior, Fortele Terestre se pot gasi in una dintre urmatoarele relatii de subordonare: subordonare organica; subordonare permanenta/prin repartitie ca intarire; subordonare temporara/prin repartitie pentru sprijin. Subordonarea si transferul fortelor are loc in cadrul procesului de proiectare si generare a fortelor sau pentru indeplinirea unor misiuni.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Aspecte privind controlul actelor de comandament militar EU

Cuprins

Introducere.........3

Partea I Repere de ordin teoretic........5

Capitolul I Razboiul, situatii de criza si pacea. administratia militara..........5

Capitolul II Istoricul, notiunea si regimul juridic al actelor de comandament cu caracter militar........17

Capitolul III Controlul actelor de comandament cu caracter militar.....55

Partea a II-a: Repere de ordin practic.......92

Concluzii si propuneri.........124

Anexe..........129

Bibliografie...........144

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aspecte privind controlul actelor de comandament militar EU". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.