Aspecte privind fondul de rulment si necesarul acestuia

Trimisa la data: 2009-12-04 Materia: Contabilitate Pagini: 77 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Andrei_F
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Aspecte privind fondul de rulment si necesarul acestuia
Pentru a emite un imprumut obligatar , societatea pe actiuni trebuie sa aiba cel putin doi ani de existenta si doua bilanturi legal aprobate de organele fiscale , sa ofere garantii obligatarilor. Decizia de emisiune de obligatiuni revine consiliului de administratie al societatii pe actiuni sau AGA cu o majoritate de cel putin doua treimi.

Imprumutul obligatar prezinta avantajul esential ca remuneratia (cupoanele) se deduce din profitul impozabil , facandu-l mai accesibil .
Imprumuturile obligatare se pot emite fie individual , de catre societati comerciale puternice , fie grupat. Aceasta a doua varianta poate avea loc prin asocierea mai multor agenti economici care sa garanteze solidar imprumutul sau prin intermediul unor institutii sau organisme de plasament colectiv , constituite ca societati anonime, care repartizeaza fondurile receptionate sub forma de credite intreprinderilor aderente cu nevoi de finantare.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Aspecte privind fondul de rulment si necesarul acestuia

Lucrare de licenta despre Aspecte privind fondul de rulment si necesarul acestuia
Cuprins

Capitolul I Introducere......................4

Capitolul II Finantare pe termen mediu si lung......................7

Capitolul III Finantari pe termen scurt..........................15

Capitolul IV Fondul de rulment..........................23

Capitolul V Fondul de rulment - lichiditati......................36

Capitolul VI Tipuri , comparatii si analize si indicatori ai fondului de rulment...................41

Studiu de caz S.C. ANCONA .................................59

Concluzii si propuneri....................................74

Bibliografie.......................77
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aspecte privind fondul de rulment si necesarul acestuia". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.