Aspecte privind fondul de rulment si necesarul acestuia

Trimisa la data: 2009-12-04
Materia: Contabilitate
Pagini: 77
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andrei_F
Lucrare de licenta despre Aspecte privind fondul de rulment si necesarul acestuia
Pentru a emite un imprumut obligatar , societatea pe actiuni trebuie sa aiba cel putin doi ani de existenta si doua bilanturi legal aprobate de organele fiscale , sa ofere garantii obligatarilor. Decizia de emisiune de obligatiuni revine consiliului de administratie al societatii pe actiuni sau AGA cu o majoritate de cel putin doua treimi.

Imprumutul obligatar prezinta avantajul esential ca remuneratia (cupoanele) se deduce din profitul impozabil , facandu-l mai accesibil .
Imprumuturile obligatare se pot emite fie individual , de catre societati comerciale puternice , fie grupat. Aceasta a doua varianta poate avea loc prin asocierea mai multor agenti economici care sa garanteze solidar imprumutul sau prin intermediul unor institutii sau organisme de plasament colectiv , constituite ca societati anonime, care repartizeaza fondurile receptionate sub forma de credite intreprinderilor aderente cu nevoi de finantare.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Aspecte privind fondul de rulment si necesarul acestuia

Lucrare de licenta despre Aspecte privind fondul de rulment si necesarul acestuia
Cuprins

Capitolul I Introducere......................4

Capitolul II Finantare pe termen mediu si lung......................7

Capitolul III Finantari pe termen scurt..........................15

Capitolul IV Fondul de rulment..........................23

Capitolul V Fondul de rulment - lichiditati......................36

Capitolul VI Tipuri , comparatii si analize si indicatori ai fondului de rulment...................41

Studiu de caz S.C. ANCONA .................................59

Concluzii si propuneri....................................74

Bibliografie.......................77

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aspecte privind fondul de rulment si necesarul acestuia". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.