Aspecte privind prezentarea metodei RMI in limbajul Java

Trimisa la data: 2010-05-17
Materia: Informatica
Pagini: 86
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ileana_C
Lucrare de licenta despre Aspecte privind prezentarea metodei RMI in limbajul Java
Acesta comanda creeaza fisierele MyRemoteImpl_Stub.class si MyRemoteImpl_Skel.class. Ambele fisiere sunt necesare pentru a executa implementarea obiectului de la distanta (serverul). Un client a obiectului de la distanta, oricum, are nevoie doar sa acceseze fisierul de clasa stub.

Clientul stub autogenerat si obiectul skeleton de la distanta contin toate codurile implicate in detaliile de distribuire seriala a unei apelari de metoda de la distanta. Invocand dinamic distribuirea seriala a metodei de la distanta, rezultatul este returnat inapoi la apelant.Pentru a interpreta transferul de date, clasele stub si skeleton folosesc o clasa personalizata numita ObjectOutputStream; Livrarea este executata peste conexiunea TCP/IP, si omiterea de date este executata cu o clasa personalizata numita ObjectInputStream. Sa remarcam ca
acel obiect trecator are intotdeauna valoare, ca si cum am fi folosit stream-urile de obiect direct.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Aspecte privind prezentarea metodei RMI in limbajul Java

Cuprins


Partea I - prezentarea partii teoretice a proiectului

Introducere ...........3
Un server RMI de date.............9
Amplasarea fisierelor de tip class...........13
RMI - descrierea pachetelor............19
Interfata Remote..........20
Clasa Naming............23
Clasa LocateRegistry............28
Interfata Registry......30
Clasa RemoteObject.......33
Clasa RemoteServer.......36
Clasa UnicastRemoteObject.........37
Clasa RemoteStub...........41
Interfata Unreferenced..........41
Clasa RMISocketFactory.........42


Partea II - prezentarea partii practice a proiectului
Tema proiectului.........48
Definirea si implementarea serverului
Clasa Client.............63
Executia aplicatiei........85

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aspecte privind prezentarea metodei RMI in limbajul Java". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.