Aspecte privind strategia politicii de personal in cadrul Schelei de Petrol Moreni

Trimisa la data: 2010-07-19 Materia: Resurse Umane Pagini: 65 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Larisa_C
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Aspecte privind strategia politicii de personal in cadrul Schelei de Petrol Moreni
Aceasta strategie de personal are in vedere cerinta de baza care consta in respectarea intereselor, dorintelor sau aspiratiilor personalului, concomitent cu folosirea corespunzatoare a potentialului acestuia.
Deoarece aduce in prim plan necesitatile angajatilor, strategia de personal orientata valoric are avantajul ca acorda mai multa importanta resurselor umane. In acelasi timp, acest tip de strategie ascunde pericolul orientarii unilaterale spre personal, fara a tine cont indeajuns de aspectele concurentei.

Strategia de personal orientata spre resurse In cadrul acestei strategii, resursele umane sau posibilitatile de asigurare cu personal contribuie activ la dezvoltarea si realizarea acesteia. De asemenea, departamentul de personal trebuie sa puna la dispozitie datele si informatiile necesare privind personalul sau sa sugereze ce strategii globale ale firmei pot fi realizate in cadrul scopului propus, dar cu resursele umane existente.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Aspecte privind strategia politicii de personal in cadrul Schelei de Petrol Moreni

Cuprins

Capitolul I. Concepte, politici si strategii privind managementul resurselor umane..........................................4
1.1. Continutul strategiilor si politicilor din domeniul resurselor umane..........................................4
1.2. Atributiile managementului resurselor umane in privinta politicii de personal de-a lungul timpului..........................................16
1.3. Concepte si metode de previziune a necesarului de personal..........................................28

Capitolul II. Prezentarea generala a Schelei de Petrol Moreni..........................................30
2.1. Denumire, sediu, act de construire..........................................30
2.2. Sfera de activitate a intreprinderii..........................................30
2.3. Structura de productie a intreprinderii..........................................31
2.4. Principalii indicatori economici..........................................33
2.5. Politici de strategie in cadrul intreprinderii..........................................35
2.6. Organigrama intreprinderii..........................................35

Capitolul III. Analiza, diagnostic a situatiei existente din pucnt de vedere a resurselor umane.......................................... 37
3.1. Domeniile de activitate existente in cadrul departamentului de resurse umane..........................................37
3.2. Comparatii critice fata de conceptele moderne privitor la atributiilor unui compartiment de resurse umane..........................................39
3.3. Criterii de analiza a resurselor umane..........................................41
3.4. Sinteza analizei diagnostic prin metoda criteriilor de importanta..........................................59

Capitolul IV. Concluzii si propuneri..........................................61

Bibliografie..........................................65
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aspecte privind strategia politicii de personal in cadrul Schelei de Petrol Moreni". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.