Aspecte reprezentative ale unei societati comerciale

Trimisa la data: 2010-04-02
Materia: Economie
Pagini: 84
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ilinca_Cr
Lucrare de licenta despre Aspecte reprezentative ale unei societati comerciale
In anul 1995 in baza contractului semnat cu o firma italiana s-a pus in functiune (in premiera pentru SC ALRO SA Slatina) o linie tehnologica de turnare si omogenizare bilete din aliaje din aluminiu cu o capacitate de 15.000 t/an.In perioada martie-aprilie 1996 s-a realizat o prima etapa privind modernizarea a doua laminoare de turnare sarma din aluminiu, existente, tip Properzi, prin dotarea acestora cu instalatii de filtrare-degazare a aluminiului lichid, model Alpur Pechiney si cu instalatii de racire a sarmei model Bertin. Acest fapt a permis pentru S.C. ALRO S.A. Slatina imbunatatirea calitatii sarmei din aluminiu si comercializarea acestui produs pe piata externa.

In anul 1997 s-a montat si pus in functiune un nou cuptor de omogenizare bilete din aliaje din aluminiu. Prin realizarea acestei lucrari capacitatea de productie la acest sortiment a crescut de la 15.000 t/an la 30.000 t/an.In decembrie 1998 s-a pus in functiune o noua linie completa de turnare, omogenizare, debitare si ambalare bilete din aliaje din aluminiu omogenizate cu o capacitate de cca 3.500 t/luna. Prin punerea in functiune a celor doua instalatii de elaborare - turnare - omogenizare - debitare si ambalare bilete din aliaje din aluminiu in anul 2000 SC ALRO SA a produs 77.118 tone bilete din aliaje din aluminiu omogenizate care in proportie de peste 95% au fost destinate exportului.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Aspecte reprezentative ale unei societati comerciale

Cuprins

Scurt istoric............3
Structura companiei......5
Obiect de activitate.....5
Principalele realizari din anii 1995 - octombrie 2001....63
Perspectivele SC Alro SA Slatina in privinta maririi eficientei produselor din aluminiu si a protectiei mediului........6
Structura planului de afaceri.........9
Program de marketing............26
Prezentarea societatii comerciale XYZ SA.........26
Modificarea formei juridice...........45
Dizolvarea, divizarea, fuziunea, lichidarea societatii, litigii......45
Subprocedura de contractare a productiei la export.........55
Procedura de efectuare a formalitatii vamale de export.........57
Subprocedura de obtinere a sigiliilor vamale...........58
Negocierea si contractarea contractelor de export......62
Derularea si decontarea contractelor de export.........71

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aspecte reprezentative ale unei societati comerciale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.