Aspecte specifice ale analizei situatiei financiare la o societate comerciala

Trimisa la data: 2010-07-31
Materia: Economie
Pagini: 118
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Florentina_A
Lucrare de licenta despre Aspecte specifice ale analizei situatiei financiare la o societate comerciala
Firma isi finanteaza activitatea, in toti cei trei ani de activitate, din sursele ciclice intr-o proportie de peste 87%. Indicatorul depaseste cu mult valoarea maxim acceptata, din cauza ca totalul resurselor este format in mare parte din resursele curente. Din aceasta cauza stabilitatea financiara este afectata foarte mult, precum si gradul de indatorare.

Rata in dinamica prezinta o tendinta de reducere, ceea ce inseamna ca ponderea resurselor curente in totalul resurselor de finantare a scazut si ca urmare are loc o crestere a resurselor stabile in raport cu sursele ciclice. Firma nu se afla intr-o situatie favorabila din punctul de vedere al acestei rate.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Aspecte specifice ale analizei situatiei financiare la o societate comerciala

Lucrare de licenta despre Aspecte specifice ale analizei situatiei financiare la o societate comerciala
Cuprins

Capitolul I Prezentarea generala a SC "Autohton-Tim" SA...........6

Capitolul II Analiza structurii financiare a firmei...............10

Capitolul III Analiza echilibrului financiar.............42

Capitolul IV Analiza gestiunii financiare................54

Capitolul V Analiza rentabilitatii si profitabilitatii............82

Capitolul VI Analiza bonitatii................96

Capitolul VIII Concluzii si propuneri.........114

Bibliografie..........118

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aspecte specifice ale analizei situatiei financiare la o societate comerciala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.