Aspecte teoretice si practice cu privire la cererea turistica din Romania

Trimisa la data: 2010-07-01
Materia: Economie
Pagini: 46
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Adina_D
Lucrare de licenta despre Aspecte teoretice si practice cu privire la cererea turistica din Romania
Se observa ca cererea turistica externa totala a inregistrat o crestere in anul 2003 fata 1998 cu 15,81%.Se observa ca sosirile vizitatorilor straini proveniti din Europa a inregistrat o crestere in anul 2003 cu 16,14% fata de anul 1998.Se observa ca sosirile vizitatorilor straini proveniti din Africa a ramas aproximativ constanta in anul 2003 fata de anul 1998.

Se observa ca sosirile vizitatorilor straini proveniti din America a inregistrat o crestere in anul 2003 cu 27,77% fata de anul 1998.Se observa ca sosirile vizitatorilor straini proveniti din Asia a inregistrat o scadere in anul 2003 cu 2,46% fata de anul 1998.Se observa ca sosirile vizitatorilor straini proveniti din Oceania a inregistrat o scadere in anul 2003 cu 14,29% fata de anul 1998.Se observa ca sosirile vizitatorilor straini proveniti din Tarile nespecificate a ramas aproximativ constanta in anul 2003 fata de anul 1998.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Aspecte teoretice si practice cu privire la cererea turistica din Romania

Lucrare de licenta despre Aspecte teoretice si practice cu privire la cererea turistica din Romania
Cuprins

1.Sosirile vizitatorilor straini in Romania, pe principalele zone de origine............3

2.Sosirile vizitatorilor straini in romania dupa mijloacele de transport utilizate.........15

3.Sosiri ale turistilor in structuirle de primire turistica cu functiuni de cazare..............23

4.Sosiri in structuri de primire turistica cu functiuni de cazare pe regiuni..............43
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aspecte teoretice si practice cu privire la cererea turistica din Romania". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.