Aspectele compresiei in formatele grafice a datelor

Trimisa la data: 2010-10-07
Materia: Informatica
Pagini: 38
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Diana_Su
Lucrare de licenta despre Aspectele compresiei in formatele grafice a datelor
Metoda dinamica de compresie este metoda in care corespondenta dintre mesaje si cuvintele de cod se schimba in timp. Codificarea Huffman dinamica actualizeaza corespondenta pe baza frecventelor relative de aparitie a mesajelor, calculate pe masura transformarii lor. In acest fel, acelasi mesaj poate fi reprezentat prin cuvinte de cod diferite, daca frecventa sa relativa se modifica pe parcurs ( la inceputul sirului de mesaje va avea un cuvant de cod, iar la sfarsitul sirului alt cuvint de cod).

Eficienta unei metode de compresie poate fi apreciata dupa complexitatea algoritmilor folositi si dupa masura comprimarii realizate. In cazul arhivarii datelor, economia de memorie este determinanta, cu conditia ca algoritmii sa aiba complexitate rezonabila. In cazul transmisiei la distanta a informatiei, atat complexitatea algoritmilor cat si rata de compresie afecteaza viteza de transmisie.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Aspectele compresiei in formatele grafice a datelor

Lucrare de licenta despre Aspectele compresiei in formatele grafice a datelor
Cuprins

Capitolul I Introducere...............3

Capitolul II Metode de baza ..........5

Capitolul III Algoritm statici..............7

Capitolul IV Algoritmi bazati pe dictionare dinamice........19

Capitolul V Compresia in formatele grafice.............23

Capitolul VI Transmisia materialului multimedia.........25

Capitolul VII Programe de compresie rezidente.......35

Concluzii...............37

Bibliografie............38

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aspectele compresiei in formatele grafice a datelor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.