Aspectele financiar - contabile si juridice generate de creante si datorii in cadrul unei societati

Trimisa la data: 2010-06-16 Materia: Contabilitate Pagini: 86 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Dan_C
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Aspectele financiar - contabile si juridice generate de creante si datorii in cadrul unei societati
Chitanta este un document cu regim special ce se intocmeste de casier, in doua exemplare, pentru incasarea in numerar a unor sume in bani de la clienti. Un exemplar se inainteaza clientului iar exemplarul al doilea insoteste registrul de casa care se preda impreuna cu acesta la Serviciul Financiar.

Cecul de numerar se intocmeste pentru ridicarea banilor de la banci pentru diferite plati care se efectueaza in cadrul unitatii (ex.salarii).- Registrul de casa: intocmeste zilnic de catre casier, in doua exemplare si cuprinde incasarile si platile din ziua respectiva. Soldul registrului de casa reprezinta existentul de numerar la sfarsitul zilei in casieria unitatii. Se semneaza de casier si se verifica de Compartimentul Financiar Contabil. La sfarasitul zilei se preda impreuna cu documentele insotitoare la Compartimentul Financiar Contabil.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Aspectele financiar - contabile si juridice generate de creante si datorii in cadrul unei societati

Cuprins

Introducere.............3

Capitolul I Informatii generale privind SC Drumarg SA Pitesti.........4

Capitolul II Aspecte juridice si financiar-contabile generate de creante..........16

Capitolul III Aspecte juridice si financiar-contabile generate de datorii...........36

Capitolul IV Situatiile financiare si analiza creantelor si a datoriilor...........73

Bibliografie.........85
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aspectele financiar - contabile si juridice generate de creante si datorii in cadrul unei societati". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.