Aspectele implementarii unui magazin virtual cu limbaje de server

Trimisa la data: 2010-06-15
Materia: Informatica
Pagini: 52
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristi_D
Lucrare de licenta despre Aspectele implementarii unui magazin virtual cu limbaje de server
Comertul electronic este una dintre solutiile complexe, "integrate" ca sa folosim un termen la moda, pe care le ofera tehnologia Internet. Asta inseamna ca o multitudine de aplicatii si de furnizori de servicii Internet trebuie sa conlucreze intr-o sincronizare perfecta pentru ca un site de comert electronic sa poata functiona. O definitie succinta si larg acceptata este urmatoarea:

Comertul electronic (e-commerce, pe scurt EC) este acea maniera de a conduce activitatile de comert care foloseste echipamente electronice pentru a mari aria de acoperire (locul in care se pot afla potentialii clienti) si viteza cu care este livrata informatia.
EC ofera oportunitatea de a comercializa produse in intreaga lume, sporind numarul de potentiali clienti in primul rand prin eliminarea barierelor geografice dintre clienti si comercianti. Pentru intelege care este rolul si locul comunicatiilor si solutiilor informatice (IT) intr-un astfel de mecanism, sa studiem putin arhitectura unui sistem EC.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Aspectele implementarii unui magazin virtual cu limbaje de server

Cuprins

Introducere...........3

Capitolul 1- Introducere in tehnologiile WEB............7
1.1.World Wide Web...........7
1.2.Serverul de Web IIS...........11
1.3.Limbajul ColdFusion...........12

Capitolul II Descrierea aplicatiei..........18
2.1 Date generale........18
2.2 Functionalitati si facilitati........19
2.3 Structura bazei de date..........21
2.4 Descrierea modulelor aplicatiei.........28

Capitolul III Exemplu de rulare..........36

Concluzii...........51

Anexa

Bibliografie........52

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aspectele implementarii unui magazin virtual cu limbaje de server". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.