Aspectele juridice si financiare generate de creantele si datoriile unei societati

Trimisa la data: 2010-08-24
Materia: Economie
Pagini: 136
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Georgiana_T
Lucrare de licenta despre Aspecte juridice si financiare generate de creantele si datoriile unei societati
Corecta comensurare a acestor factori poate determina abilitatea firmei dintr-o anumita industrie sa se mentina sau sa-si sporeasca pozitia din punct de vedere al competitivitatii. In mod evident nivelul de influenta al celor cinci factori variaza de-a lungul diferitelor ramuri industriale, modificandu-se permanent.

O alta problema, extrem de importanta in analiza posibilitatilor de adoptare a strategiei competitive pentru firmele industriale, este reprezentata de determinarea pozitiei relative a firmei in sectorul industrial de care apartine.Pozitionarea determina nivelul profitabilitatii firmei fata de media sectorului. O firma ce se poate pozitiona singura va obtine o rata mare a profitabilitatii, chiar daca strucutura industriala este nefavorabila si profitabilitatea industriei respective este modesta.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Aspectele juridice si financiare generate de creantele si datoriile unei societati

Cuprins

Capitolul I Bazele organizarii si conducerii contabilitatii la snp petrom sucursala Arpechim Pitesti- ca entitate economica la nivelul economiei nationale.............3

Capitolul II Organizarea contabilitatii datoriilor si creantelor din operatiuni comerciale la sucursala Arpechim......24

Capitolul III Contabilitatea datoriilor si creantelor cu personalul, asigurarile si protectia sociala.........43

Capitolul IV Contabilitatea decontarilor cu bugetul statului si cu alte organisme publice la sucursala Arpechim Pitesti........55

Capitolul V Utilizarea calculatorului electronic in obtinerea informatiei contabile si valorificarea ei in procesul managerial..........97
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aspectele juridice si financiare generate de creantele si datoriile unei societati". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.