Aspectele specifice strategiei de desfacere

Trimisa la data: 2010-10-20
Materia: Comert
Pagini: 94
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Sebastian_Mi
Lucrare de licenta despre Aspectele specifice strategiei de desfacere
Structura manageriala (de conducere sau functionala) care reuneste ansamblul persoanelor, compartimentelor si relatiilor dintre ele astfel constituie si ordonate incat sa asigure conditiile economice, tehnice si de personal cerute de desfasurarea integrala a proceselor manageriale si de executie;Structura de productie (operationala) care reuneste ansamblul proceselor, compartimentelor si a relatiilor organizatorice prin care se asigura realizarea directa a produselor si serviciilor care intra in obiectul de activitate al societatii.

Functionarea structurii organizatorice a societatii este dependenta o serie de factori endogeni si exogeni acesteia, factori numiti variabile organizationale, dintre care cele mai importante sunt: dimensiunea societatii, dispersia teritoriala a subdiviziunilor sale, complexitatea productiei, caracteristicile procesului tehnologic, ale materiilor prime si materialelor, ale procesului de aprovizionare-desfacere, nivelului dotarii tehnice, gradul de specializare si cooperare in productie, ritmul de innoire al produselor si tehnologiilor, etc.Aceste variabile influenteaza elementele ale structurii organizatorice ca: numarul personalului de conducere si de executie, numarul si structura compartimentului, relatiile organizatorice. Structura organizatorica a SC ELECTROMAGNETICA SA este de tipul ierarhic-functionala.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Aspectele specifice strategiei de desfacere

Lucrare de licenta despre Aspectele specifice strategiei de desfacere
Cuprins

Capitolul I. Strategia de desfacere a societatilor comerciale - notiuni generale, concept, elemente componente........................3

Capitolul II. Prezentarea de ansamblul a s.c. Electromagnetica s.a...............................13

Capitolul III. Organizarea activitatii de desfacere a produselor finite la s.c. Electromagnetica s.a........................38

Capitolul IV. Analiza activitatii de desfacere a productiei s.c. Electromagnetica s.a..................................56

Capitolul V. Strategia de desfacere a s.c. Electromagnetica s.a...................................86

Bibliografie....................................94

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aspectele specifice strategiei de desfacere". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.