Aspectele tehnologiilor web implementate in comertul pe internet

Trimisa la data: 2010-08-28
Materia: Informatica
Pagini: 82
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andreea_D
Lucrare de licenta despre Aspectele tehnologiilor web implementate in comertul pe internet
In perioada anilor '60 Departamentul de Aparare al Statelor Unite avea nevoie de o retea de comunicare in cazul unui atac nuclear. RAND, o corporatie militara a propus centralizarea comunicatiilor intr-o retea compusa din noduri capabile sa transmita si sa primeasca mesaje. Fiecare nod isi avea propria adresa astfel incit mesajul putea fi transmis unui anumit nod al retelei. Departamentul Apararii pentru Proiecte Avansate (The Defense Department's Advanced Research Projects Agency ) cunoscut sub numele de ARPA sau DARPA a decis sa extinda aceasta retea.

In 1969 primul "Interface Message Processor", predecesorul router-ului de azi a fost instalat la UCLA (University of California in Los Angeles) si astfel ARPANET-ul a inceput sa se extinda. In timp ce ARPANET-ul incepea sa creasca, companii ca Xerox dezvolta tehnologia retelelor locale (LAN). Reteaua cu cel mai mare impact a fost Ethernet-ul, retea ce permitea conectarea mai multor calculatoare impreuna. Prima versiune avea teoretic o rata de transfer de 3 Mbps si mai tirziu 10 Mbps. Cercetatorii de la ARPANET au inceput sa creada ca ar fi folositor sa conecteze LAN-urile la reteaua lor.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Aspectele tehnologiilor web implementate in comertul pe internet

Lucrare de licenta despre Aspectele tehnologiilor web implementate in comertul pe internet
Cuprins

Introducere....................3

Internet - mediu de afaceri.............5

Internet si www - world wide web.............6

Aplicatiile internetului in afaceri..........14

Avantaje si dezavantaje fata de comertul clasic...........23

Tehnologii web utilizate in e-commerce.........28

Html - hypertext markup language...........29

Active server pages (asp)................47

Scurta prezentare microsoft access.......58

Prezentarea aplicatiei..............69

Prezentarea firmei.............70

Prezentarea aplicatiei propriu-zise.........71

Bibliografie...............81

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aspectele tehnologiilor web implementate in comertul pe internet". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.