Atitudini si comportamente in comunicarea financiar bancara

Trimisa la data: 2010-11-26
Materia: Finante-Banci
Pagini: 48
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: bozghiyy
Lucrare de licenta despre Atitudini si comportamente in comunicarea financiar bancara
Misiunea relatiilor publice este aceea de a influenta opinia publica in legatura cu imaginea unei companii, a unei persoane, sau a unei cauze pe care o reprezinta.

Specialistii in domeniu considera ca relatiile publice au drept scop castigarea increderii publicului. Ele mai pot fi considerate si "un instrument de comunicare minune" de catre acele afaceri ce strabat perioade de criza profunda, cand managerii reusesc doar cu ajutorul unor instrumente specifice ale acestor relatii sa relanseze activitate firmei , sau sa stimuleze increderea publicului intr-o companie si produsele acesteia. In acest caz, relatiile publice sunt considerate un mod de a trece peste anumite riscuri inerente activitatii de marketing.

Conform definitiei oficiale oferite de Public Relations Society of America, "Relatiile publice ajuta o organizatie si publicul sau la o adaptare reciproca". In concluzie, se concentreaza pe mentinerea unor relatii bune cu diferite categorii de public: angajati, media, comunitatea si actionarii.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Atitudini si comportamente in comunicarea financiar bancara

Lucrare de licenta despre Atitudini si comportamente in comunicarea financiar bancara
Cuprins

Introducere...........................3

Capitolul I Particularitati ale comunicarii financiar-bancare

1.1 Procesul de comunicare financiar-bancara....................5
1.2 Relatiile publice in comunicarea financiar bancara..........6
1.3 Rolul comunicarii in managementul crizei....................8

Capitolul II Rolul mesajului intr-un proces de comunicare financiar
2.1 Actori implicati in procesul de comunicare financiar........9
2.2 Comunicarea in mediul intern si extern......................12

Capitolul III Suport legislativ in domeniul financiar...........18

Capitolul IV Studiu de caz - Credit Team........................24

Concluzii.......................42

Bibliografie....................43

Anexe..........................45

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Atitudini si comportamente in comunicarea financiar bancara". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.