Auditarea societatii comerciale ca instrument al analizei si diagnosticarii economico-financiare

Trimisa la data: 2010-09-02
Materia: Economie
Pagini: 99
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Daniel_Co
Lucrare de licenta despre Auditarea societatii comerciale ca instrument al analizei si diagnosticarii economico-financiare
Auditul, respectiv examinarea de catre o persoana independenta si competenta a fidelitatii reprezentarilor contabile si financiare, constituie cheia de bolta pentru probitatea si credibilitatea tranzactiilor economice.Obiectul activitatii de auditor a evoluat progresiv de la o corectare specifica a fraudelor in documentele contabile pana la o apreciere globala de fidelitate a rapoartelor emise de o agentie economica si o analiza critica a procedurilor si structurilor acestora .

Cuvantul AUDIT a fost popularizat pe continentul european in anii 1960 de catre cabinetele anglo-saxone de expertiza contabila.In Romania, dupa anii 1990, cuvantul AUDIT si-a facut intrarea din dorinta de a conexa reglementarile romanesti ale economiei de piata cu reglementarile similare pe plan international si european. A aparut astfel: Auditul calitatii exercitat de experti in domeniul asigurarii calitatii,formati de Centrul National de Formare si Management pentru Asigurarea Calitatii, Auditul financiar.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Auditarea societatii comerciale ca instrument al analizei si diagnosticarii economico-financiare

Cuprins

Introducere............3

1. Obiectivele si rolul auditului financiar-contabil in cadrul unitatilor patrimoniale..........4

2. Auditul financiar - contabil-instrument managerial de valorificare a informatiei contabile...........26

3. Utilizarea informatiei contabile prin intermediul activitatii de expertiza financiar-contabila............50

4. Raport de expertizare financiar - contabila, de verificare si certificare a bilantului contabil la S.C. Tufon - S.A. Craiova pentru anul 1999..........70

Anexe............89

Bibliografie...........97


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Auditarea societatii comerciale ca instrument al analizei si diagnosticarii economico-financiare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.