Auditul de marketing

Trimisa la data: 2009-10-12
Materia: Marketing
Pagini: 124
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Lucian_R
Lucrare de licenta despre Auditul de marketing
Auditorul in marketing va dezvolta concluzii pe masura ce datele se aduna. O procedura sigura este de a se intalni o data sau de doua ori cu reprezentantii companiei, inainte de incheierea culegerii datelor pentru a sublinia cateva concluzii initiale, pentru a considera reactiile produse si sugestiile care vor veni.Cand faza de adunare a datelor este incheiata, auditorul in marketing trebuie sa se pregateasca pentru o prezentare vizuala si/sau verbala catre reprezentantul companiei sau grupul de persoane care l-a angajat. Prezentarea consaa in mentionarea obiectivelor, prezentarea principalelor descoperiri facute si enuntarea principalelor recomandari. Apoi auditorul este pregatit pentru scrierea raportului final, activitate care consta in mare in adunarea materialelor vizuale si a inregistrarilor intr-o comunicare scrisa.

Reprezentantul companiei cere in mod normal auditorului sa prezinte raportul altor grupuri din cadrul organizatiei. Daca raportul cere o dezbatere in adancime si actiune rapida atunci diverse grupuri care asista la expunerea raportului se vor organiza pentru a realiza un control al rezultatelor, urmand ca o alta intalnire sa se desfasoare mai tarziu. De cele mai multe ori, cea mai valoroasa parte a auditului in marketing nu se gaseste in recomandarile specifice ale auditorului, ci in procesul pe care managerii incep sa-l realizeze pentru a simila, dezbate si dezvolta propriile lor concepte despre actiunile de marketing necesare.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Auditul de marketing

Lucrare de licenta despre Auditul de marketing
Cuprins

Capitolul I. Introducere in auditul de marketing....................3

Capitolul II. Componentele auditului in marketing..................20

Capitolul III. Modele de chestionare folosite in procesul auditului in marketing..................52

Capitolul IV. Auditul produsului la S.C. Antibotice S.A. - pe exemplul SINOPRYL.............58

Concluzii si recomandari....................115

Bibliografie................................121

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Auditul de marketing". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.