Auditul financiar contabil in cadrul intreprinderii

Trimisa la data: 2010-09-16
Materia: Contabilitate
Pagini: 121
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Florin_C
Lucrare de licenta despre Auditul financiar contabil in cadrul intreprinderii
Concomitent, parlamentele doresc sa cuantifice modul in care guvernele utilizeaza fondurile alocate prin legile bugetare din punct de vedere al economicitatii, eficientei si eficacitatii, astfel punandu-se bazele auditului performantei, care a luat o amploare deosebita. Auditul nu mai pune accentul pe latura sanctionatorie, ci pe latura de evaluare a calitatii managementului, a deciziilor acestuia si chiar pe formularea de recomandari catre conducerea entitatilor auditate in vederea imbunatatirii activitatilor desfasurate de acestea. Practic, auditul devine indispensabil managementului performantei.

Din punct de vedere institutional se constituie si se dezvolta organisme nationale si internationale cu atributii de organizare, coordonare si indrumare metodologica a auditului finantelor publice, de exemplu la nivel national se creeaza oficii nationale de audit, curti de conturi, iar la nivel international Organizatia Internationala a Institutiilor Supreme de Audit (INTOSAI), care elaboreaza standarde nationale si respectiv standarde internationale de audit.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Auditul financiar contabil in cadrul intreprinderii

Lucrare de licenta despre Auditul financiar contabil in cadrul intreprinderii
Cuprins

Introducere...............3

Capitolul I. Auditul financiar-contabil - o profesie ridicata la rang de arta....................4

Capitolul II. Criterii de calitate si norme profesionale in domeniul auditului.................45

Capitolul III.Elaborarea unei misiuni de audit..........75

Capitolul IV. Raport de audit privind activitatea S.C. ELECTROPRECIZIA S.A..................97

Bibliografie.............121

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Auditul financiar contabil in cadrul intreprinderii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.