Auditul financiar in cadrul unei societati pe actiuni

Trimisa la data: 2009-08-27
Materia: Finante-Banci
Pagini: 41
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Liliana_L
Lucrare de licenta despre Auditul financiar in cadrul unei societati pe actiuni
Unii analisti considera ca realizarea unei cresteri economice de peste 4 % este de bun augur din moment ce se situeaza peste ritmurile inregistrate in tarile cu staif din Uniunea Europeana ( ritmul de crestere in zona euro a fost de doar 1,4 % ). Cu toate acestea rezultatele nu sunt satisfacatoare. Romania daca doreste o cat mai rapida aliniere, macar la nivelul minim al tarilor comunitare, trebuie sa asigure pe termen lung ritmuri de crestere economica de 7-8 %. In caz contrar decalajele intre noi si ei vor creste.

Un mare semnal de alarma trebuie sa constituie insa faptul ca chiar si aceasta crestere de 4,1 % nu s-a obtinut atat pe seama productiei cat mai ales pe cea a consumului. In anul 2005 industria a realizat o crestere de numai 2 % , restul fiind compensat de consum, importuri si mai ales de servicii ( ponderea serviciilor in PIB a ajuns la 48,3 % ). In mare masura aceasta structura a cresterii economice a fost influentata de aprecierea rapida si artificiala a leului, fara o acoperire in cresteri de productivitate a muncii. Pentru obiectivitate trebuie recunoscut ca realizarile anului 2005 au fost puternic influentate in sens negativ de scaderea productiei agricole cu peste 14 %, comparativ cu anul precedent, in urma inundatiilor care au avut loc. Deci, agricultura nu numai ca nu a contribuit la cresterea economica dar a avut chiar un efect contrar.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Auditul financiar in cadrul unei societati pe actiuni

Cuprins

Capitolul I. Date generale.....................................6
1. Prezentarea clientului.....................................6
2. Tranzactii pe piata de capital.....................................10

Capitolul II. Situatiile financiare auditate intocmitepentru exercitiul financiar 2005.....................................13
1. Imobilizari necorporale.....................................15
2. Imobilizari corporale.....................................16
3. Imobilizari financiare.....................................17

Capitolul III. Evolutia activelor imobilizate situatia amortizarii activelor imobilizate .....................................19
4. Stocuri.....................................19
5. Creante.....................................21
6. Casa si conturi la banci.....................................23
7. Cheltuieli in avans.....................................23
8. Datorii.....................................24

Situatia litigiilor.....................................37

Concluzii.....................................39

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Auditul financiar in cadrul unei societati pe actiuni". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.