Auditul intern in procesul de management financiar contabil la entitatea publica Directia Sanitar Veterinara si pentru siguranta alimentelor Buzau

Trimisa la data: 2009-09-29
Materia: Contabilitate
Pagini: 41
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: cosma_elis
Lucrare de disertatie despre Auditul intern in procesul de management financiar contabil la entitatea publica Directia Sanitar veterinara si pentru siguranta alimentelor Buzau
In Romania , introducerea auditului intern este de data relativ recenta si se incadreaza in efortul general de modernizare a managementului, atat in sectorul privat cat si cel public.

Initial procesul de audit intern a inceput sa dea primele semne odata cu aparitia OG.nr 119.din 1999 privind auditul intern si controlul financiar preventiv, care desi nu a cuprins standardele de audit a reprezentat un inportant pas in domeniul auditului.

Auditul intern este o profesie care s-a redefinit mereu de-a lungul anilor, din dorinta de a raspunde necesitatilor in continua schimbare ale entitatilor. Axat la inceput pe probleme financiar-contabile, auditul intern si-a deplasat obiectivele spre depistarea principalelor riscuri ale entitatilor si evaluarea controlului intern al acestora.

De-a lungul anilor auditul a avut un prea mare exces de mediatizare a termenului audit, care are un impact deosebit asupra tuturor categoriilor de specialisti, cuvant la moda, care da valoare si un aer savant celor care il folosesc, creandu-le impresia ca se afla deja inaintea progresului si a tehnicii prin simpla utilizare a cuvantului AUDIT exista evenimente stiintifice unde aproape in mod magic sa nu-si gaseasca locul si termenul audit.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Auditul intern in procesul de management financiar contabil la entitatea publica Directia Sanitar Veterinara si pentru siguranta alimentelor Buzau

Lucrare de disertatie despre Auditul intern in procesul de management financiar contabil la entitatea publica Directia Sanitar Veterinara si pentru siguranta alimentelor Buzau
Cuprins

Capitolul I Auditul intern pe plan mondial si national. Reglementare.
....................3
1.Evolutia auditului intern................................3
2.Definirea conceptului de audit intern....................3
3. Auditul intern pe plan international.......................4
4. Reglementarea auditului public intern in Romania....................5

Capitolul II Desfasurarea auditului intern.............................5
1. Pregatirea misiunii de audit prin initierea auditului...............5
2. Interventie la fata locului(munca de teren).........................7
3. Raportul de audit public intern.........................9
4.Urmarirea recomandarilor................................10

Capitolul III Realizarea misiuni de audit in cadrul directiei sanitar veterinare si pentru siguranta alimentelor Buzau cu tematica „sistemul contabil si fiabilitatea acestuia”........................10
(Studiul de caz)
1.Organizarea institutiei.................................10
2.Desfasurarea misiunii de audit..........................11

Capitolul IV Concluzii.Opinii si propuneri................37
1.Concluzii...............................................37
2.Opinii..................................................38
3.Propuneri...............................................39

Bibliografie .............................................40

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Auditul intern in procesul de management financiar contabil la entitatea publica Directia Sanitar Veterinara si pentru siguranta alimentelor Buzau". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.