Avortul o problema nationala - Metode contraceptive

Trimisa la data: 2010-04-29
Materia: Medicina
Pagini: 82
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cezar_G
Lucrare de licenta despre Avortul o problema nationala. Metode contraceptive
Viata civilizata presupune o igiena corporala desavarsita de la cea mai frageda varsta. Igiena corporala nu poate fii completata daca se neglijeaza organele genitale.In cadrul igienei sexuale, igiena individuala constitue unul din elementele de baza a carui ignorare poate avea implicatii defavorabile in realizarea apropierii heterosexuale a partenerilor, o buna igiena a tegumentelor, a cavitatii bucale, etc, putand aduce o contributie importanta la armonia sexuala a cuplului conjugal.

Igiena intima a organelor genitale este un lucru necesar Ia toate varstele. Nu intodeauna se respecta acest deziderat.Igiena organelor genitale este obligatorie in primul rand, si din considerente fiziologice. Se stie ca Ia nivelul organelor genitale se acumuleaza in mod continu secretii ale glandelor sebacee. Acestea se depun in cutele mucoaselor genitale, in special la femeie si reprezinta un mediu favorabil pentru fixarea si inmultirea microbilor patogeni. Resturile de urina ramase la nivelul organelor genitale amplifica mirosuri dezagreabile ale secretiilor.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Avortul o problema nationala - Metode contraceptive

Cuprins


Introducere..........3

Capitolul I. Introducere - Motivatia lucrarii........5

Capitolul II. Partea generala...........6

Capitolul III. Partea personala........36

Capitolul IV. Concluzii si propuneri..........80

Capitolul V. Bibliografie.............82Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Avortul o problema nationala - Metode contraceptive". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.